Life&style
Barbie film

Kadrovi sa snimanja: Kako su slatki Margot Robbie i Ryan Gosling kao Barbie i Ken!

  • U prvom igranom filmu o lutki Barbie koji izlazi 2023. glavne uloge imaju Margot Robbie i Ryan Gossling, to znamo
  • Snimanje filma se zahuktava pa sve češće izlaze fotke paparazza sa seta
  • Evo tako naših Barbie i Kena u kaubojskoj operemi, ali i, baš slatko, kako rolaju na plaži Venice  

Iiiiiii! Ovo se stvarno događa, snimanje Barbie filma, pravog, sa živim glumcima, ne crtića, se zahuktalo. Pa tako izlazi sve više i više slika koje znatiželjni paparazzi hvataju iz prikrajka. Kao što već znamo, u glavnoj je ulozi Margot Robbie (stvarno dobro pogođen odabir, prava je slatka barbika) koja blista u ružičasto-ružičastim kombinacijama na svakom setu.

Ken je ipak manje očekivan izbor - u toj ulozi ćemo gledati Ryana Goslinga. Pomislili bismo kako je ovo pomalo neobična uloga za ovog hollywoodskog lomitelja srca, možda bolja za nekog tipičnog kalifornijskog ljepotana, no onda opet... Kad se sjetimo u koliko se raznolikih uloga Gosling okušao, sve sjeda na mjesto.

Barbie film | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Mattel koji je "vlasnik" Barbie i Warner Bros udružili su se kako bi prvi puta oživjeli Barbie lutku u filmu GirlBoss™. Naslov, Šefica, u slobodnom prijevodu, je vrlo prikladan s obzirom da lutka Barbi u svojim brojnim izdanjima ima više od 200 poslova! Warner Bros je objavio prvu teaser sliku još u svibnju, Margot-Barbie u svijetlo ružičastim kabrioletom i, dakako sva u ružičastom (predviđamo ogroman rast ružičaste u bliskoj modnoj budućnosti, bez sićušnih plastičnih cipela). U međuvremenu, evo što još znamo o Barbie filmu...

Ryan Gosling kao Ken u filmu 'Barbie' Možda vas zanima Objavljena je prva fotografija Ryana Goslinga kao Kena u filmu 'Barbie': Trbušnjaci su savršeni! Rubrika Stars Stars

Barbie film | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Margot je službeno dobila ulogu Barbie 2019., mada je najava filma izašla još 2014., a glavnu ulogu prvotno je trebala imati Amy Schumer (koja je odustala od filma). Tad se pričalo da će uskočiti Anne Hathaway da bi izbor ipak pao na plavokosu i plavooku Robbie koja je objasnila da nije željela još jedan film u kojem će biti samo nečija djevojka ili supruga. Sad je doista glavna. 

Jedan i jedini Ryan Gosling glumi Barbienog dečka, Kena (mjesto za emoji sa srcima u očima). Platinasto plave kose, bez košulje, kratke traperice... Glumac je gotovo propustio ulogu, ali nakon što mu se oslobodio raspored je ipak uskočio. Svi koji su vidjeli njegove slike tvrde da je sličnost s Kenom nevjerojatna.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    užas