Life&style

Kada vidiš čizme koje smo za tebe izabrali, poželjet ćeš da se temperature još malo spuste!

Uz najljepše modele kožnih čizama po pristupačnim cijenama jesen ne može dovoljno požuriti! Pogledajte najtraženije modele koje smo za vas pronašli u Deichmannu i inspirirajte se za modnu jesen!

Kraljice jeseni

Svake jeseni sanjamo o savršenim čizmama – ali postoji par pitanja na koje pritom treba odgovoriti. Potpetica ili ravne, smeđe ili crne, iznad koljena ili ispod koljena – modela je puno a mi smo sve neodlučnije. Osim klasičnih modela koji nikada ne izlaze iz mode, čini nam se kako svake jeseni dolaze novi trendovi čizmi koji nadopunjuju ponudu. U Deichmann trgovinama ove jeseni pronašli smo baš sve – trendovske komade, ravne čize, čizme s visokim potpeticama te klasične čizme koje dosežu koljeno i obećavaju ženstvenu siluetu nosivu u svim prigodama. 

Birajte modele u crnoj ili nekoj od jesenskih boja poput smeđe, maslinasto zelene ili zagasite tamno-crvene, a od materijala tu su udobni modeli u izgledu brušene kože te kožni klasici koje ćete zbog dugotrajnosti nositi još nekoliko sezona. Bez obzira koji model odaberemo, nove čizme zauzimaju broj jedan listi razloga zbog kojih jedva čekamo malo niže temperature!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Ništa bez gležnjača!

Svake jeseni jedan model osvaja ulice, a ova jesen donijela nam je jedan od najuzbudljivijih trendova obuće – glomazne Chelsea čizmice. Gotovo da ne možemo zamisliti look koji ne bi funkcionirao s ovim modelom koji se s lakoćom stilizira – vidjele smo ih kombinirane s mini suknjama, trapezicama, trapericama svih krojeva i dužina i uvijek izgledaju jednako savršeno. 

Osim trendovskih, tu su i klasični Chelsea modeli u zemljanim bojama, sve popularniji modeli u bijeloj i bež boji te čizmice na vezanje. Klasične gležnjače također pronalazimo u nešto višim modelima koji sežu do sredine lista, zbog čega će vam, i u kombinaciji sa suknjama i haljinama, biti toplo bez da žrtvujete stil. Niske čizmice koje smo pronašli u Deichmannu savršen su izbor ako ste ove jeseni u potrazi za udobnom, toplom obućom koju ćete lako kombinirati i nositi u svim kombinacijama. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Malo boje?

 | Autor: Deichmann Deichmann

Jesenski outfit u kojem prevladavaju crna, siva te zagasite boje, ponekad treba malo svježine i veselih boja, a savršen način za dodati traženu dozu energije je upravo kroz par čizmica. Crne čizme vjerojatno nikada neće u potpunosti nestati iz naših ormara, ali ponekad ih želimo zamijeniti veselim nijansama crvene, žute ili zelene. Kada se dodaju zanimljive teksture i materijali, ovakve statement čizme postat će naš omiljeni modni dodatak ove jeseni. 

Jeste li već pronašli svoje idealne čizmice za nadolazeće hladnije dane? Inspirirajte se našim prijedlozima koje možete pronaći u svim Deichmann trgovinama, a ponudu nove kolekcije za jesen i zimu istražite klikom na https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/welcome.html 

Photo: Deichmann