Life&style

Kad ti kaže da mu pošalješ gole slike napravi OVO!

Gotovo svakoj se djevojci dogodilo da ju je neka budala smarala na društvenim mrežama, posebice posebnim zahtjevima. Kako odgovoriti tipu kad te pita hoćeš li mu 'poslati gole slike' - like a boss!

Gotovo svakoj djevojci se na internetu dogodio kakav glupi ulet s forom kao "pošalji mi gole slike". Kako je "send nudes" već toliko korišten pojam u Americi, ne čudi nas da su se djevojke dosjetile vrlo zanimljivim opcijama odgovora, a ovaj nam je bio daleko najbolji - jer nije stao na samo jednom! Naime, južnoafrička studentica Nicole Moses na Facebooku ne dobila poruku od stranca koji je pita za gole slike, a onda mu je umjesto da ga klasično odbije, poslala fotku Nyx Lip Lingerie ruževa za usne - genijalno!

Naime, kako pojam nudes možemo shvatiti i kao nude nijanse make upa, što je uvriježeno u beauty svijetu, ovo je totalno legitiman odgovor na sasvim neprihvatljivo pitanje tog tipa. No priča ovdje nije stala, poslije mu je poslala i Nudes paletu sjenila od Maybellinea, a krajnje i Naked paletu sjenila od Urban Decaya! Pogledaj presmiješne poruke u nastavku - sigurni smo da će ti uljepšati dan.  | Autor: miss7 miss7

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0