Life&style

Kad Polleo slavi rođendan – nikad lakše do ljetne forme

Neke pozivnice za rođendan volimo više od drugih. Pogotovo onu za Polleo Sportov šesnaesti rođendan koja donosi brojne popuste i pogodnosti na razne brendove sportske suplementacije, fitness opreme te odjeće i obuće za trening. Od 22. travnja do 5.svibnja traje najveća fitness proslava u zemlji.

Već šesnaest godina Polleo Sport educira i stvara fitness zajednicu koja svojom lojalnošću, pretrčanim kilometrima, skinutim ili dobivenim kilogramima te podignutim težinama vraća svaki uloženi atom truda i rada ovog regionalnog lidera. Kao ambasador zdravog i aktivnog života, Polleo Sport širi svoje poslovanje i na druga tržišta, razvija proizvodnju vlastitih brendova te na tržište donosi nove fitness trendove.

Polleov rođendan dolazi u pravo vrijeme prije ljeta, kada je forma na vrhuncu nakon mukotrpnog rada kroz cijelu godinu. Kako bi se rezultati lakše održavali i tijekom ljetnih mjeseci tu su atraktivni popusti na odabrane suplemente, gadgete te odjeću i obuću. Početak rođendana je ponedjeljak 22.04, kada uz razne akcije, samo na taj dan ide i ona najjača - cijeli asortiman ide na 15% popusta u svim poslovnicama te na webu. Tako ćeš u svakoj kategoriji pronaći proizvode koje voliš na popustu. Slavlje traje do nedjelje 5.svibnja s drugim atraktivnim akcijama i popustima.

Stoga, ako te dobar outfit motivira na trening, ne propusti sjajnih 25% popusta na cjelokupan asortiman odjeće i obuće brandova Under Armour, ON, Nike, Mizuno, zoe te mnogih drugih. Kako bi ljetni treninzi bili u potpunosti popraćeni analitikom, iskoristi 15% popusta da ih pod budnim okom prati novi Garmin sat. Dodatnu snagu za one dane kad je teže nagovoriti se na trening, dat će dobar pre-workout, a cijelu kategoriju pre-workouta možeš pronaći na 20% popusta.

A za one koji trening vole odraditi doma ili vani, tu su sprave na promotivnim akcijama do 25% popusta (TRX 15%, Atleticore 20%, UFC 25%, sve Tunturi sprave 20%).

Polleo Sport te poziva da zajedno s njim uživaš u jednom od najslađih rođendana – sweet sixteen! Šesnaest se slavi samo jednom pa je bitno da se proslavi u stilu!

Photo: None

Komentari 0