Life&style

Jutro bez stresa za bezbrižan dan: Izgledajte svježe čak i kad žurite

Kada jutro započnemo u kaosu, onda nam ostatak dana ništa ne ide od ruke, a uz ove trkove možete pobjediti stres

Odabrali smo neke tipične ranojutarnje prepreke s kojima se susrećemo gotovi svi i ponudili vam rješenja, kako bi vam dan započeo opušteno i bez stresa:

Nemate vremena za feniranje? Evo tri brze ideje:
1. Zategnite kosu, začešljajte je i vežite u niski konjski rep.
2. Uvijte kosu u tzv. banana punđu. Uz nju možete nositi i rajf na oko 2,5 cm od linije rasta kose.
3. Vrlo su aktualne visoke 'balerina' punđe.Dakle, sve što vam je potrebno da biste tijekom cijelog dana imali urednu frizuru je – gumica za kosu (za konjski rep) ili nekoliko ukosnica. Ili počnite koristiti ‘’krafne’’ za kosu pomoću kojih će vam punđa uvijek stajati na mjestu.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Reorganizirajte make-up
Odvojite šminku koju koristite svaki dan od one za posebne prilike. Na ovaj način reducirat ćete sadržaj kozmetičke torbice i olakšati pronalaženje upravo onoga što vam treba u danom trenutku.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Neka vaša koža blista
Nakon večernjeg umivanja, pomiješajte nekoliko kapi sredstva za samotamnjenje s noćnom kremom koju ćete nanijeti na lice. Ujutro će vaša koža blistati zahvaljujući diskretnoj toplini (koju daje 'sunce iz tubice'), a neznatne nesavršenosti na njoj bit će pokrivene, pa se nećete od ranog jutra morati zamarati nanošenjem make-upa.

Popravite frizuru u uredu
Ako imate prirodno valovitu kosu, operite je navečer i prije odlaska na spavanje uvijte je, još uvijek vlažnu, u punđu. Na poslu raspustite kosu i uvijte figarom nekoliko pramenova uz lice (držite manji model u uredskom stolu!).

Photo: Splash

Komentari 0