Life&style

Još uvijek se pitaš koja je depilacija učinkovita i bezbolna? Mi smo je otkrile

Slobodno možemo reći da je život bez dlačica ultimativna želja većine žena. U moru opcija teško je naći učinkovitu, bezbolnu i sigurnu tehniku uklanjanja dlačica koja nudi trajne rezultate i bezbrižnost. Tu na scenu dolazi IPL tehnologija, a Philips Lumea Prestige je elegantni uređaj koji upravo uz pomoć IPL tehnologije daje stvarne rezultate milijunima žena u svijetu.

 | Autor:

IPL tehnologija donosi dugoročno rješenje

IPL uređaj (engl. Intense Pulsed Light) koristi tehnologiju nježnog pulsirajućeg svjetla koje djeluje direktno na korijen dlačica tako da one na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen dugo vremena.

Philips Lumea kreirana je nakon dugogodišnjih istraživanja i suradnje s vodećim svjetskim dermatolozima, a rezultat je siguran uređaj, jednostavan za uporabu koji osigurava dugoročne rezultate.

U učinkovitost Philips Lumea uređaja uvjerila se i jedna od naših najpoznatijih dermatovenerologinja, dr. Ivana Nola, koja je istaknula da je Lumea potpuno sigurna za svaki tip kože jer prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu od oštećenja.

Dr. Nola dodatno je istaknula kako se još uvijek susreće s pitanjima pacijentica o tome koliko su IPL tretmani sigurni.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

„Mnoge žene s kojima sam razgovarala još nisu dovoljno upoznate s prednostima, pa tako i sa sigurnosti korištenja ove tehnologije. IPL tehnologija koristi se već gotovo dvadeset godina, ne samo za uklanjanje dlačica, već i prilikom ostalih estetskih tretmana. Osim što je sigurna za korištenje, ovakvi su tretmani potpuno bezbolni i ne uzrokuju nikakve iritacije koje se, s druge strane, javljaju prilikom nekih klasičnih, najčešće korištenih metoda uklanjanja dlačica“, objašnjava dr. Nola te dodaje kako je sad najbolje vrijeme da razmislite o uklanjanju dlačica IPL tehnologijom kako biste ljeto dočekale bezbrižno i bez neželjenih dlačica.

 | Autor:

Ključni koraci tretmana

  • Priprema kože

Prije korištenja Lumee, ukloni sve izrasle dlačice s područja koje želiš tretirati. Važno je napomenuti da je najbolja metoda brijanje britvicom, kako bi se sačuvao korijen dlačice na koji svjetlosni impulsi djeluju. Brijanje je ključno samo prije prvih nekoliko tretmana kada je važno da svjetlo učinkovito dopre do korijena dlačica i na taj način ih dovede u status mirovanja. Naravno, dlačice možeš ukloniti i drugim metodama, kao što su depilacija, vosak ili trake.

  • Odabir pravog nastavka i intenziteta svjetla

Philips Lumea Prestige dolazi s ukupno 4 nastavka: za tijelo, za bikini zonu, za pazuhe i za lice. Mijenjaj ih ovisno o tome koje područje želiš tretirati, kako bi dobila maksimalan učinak na pojedinom dijelu tijela.

Za najbolje rezultate važno je ispravno odabrati jačinu svjetlosti. Pritom pomaže SmartSkin senzor koji detektira nijansu kože i, između pet jačina svjetlosti, odabire upravo onu idealnu kako biste bili sigurni da uređaj koristite ispravno i kako bi rezultati bili maksimalno učinkoviti i dugotrajni.

  • Tretman i njega nakon tretmana

Sada si spremna za tretman. Uključi uređaj, odaberi pravi nastavak i intenzitet svjetla, postavi uređaj na kožu pod kutom od 90 stupnjeva i pritisni gumb za svjetlo kako bi emitirala svjetlosni impuls.

Nakon korištenja Lumee, na kožu možeš nanijeti omiljeni losion, kremu, dezodorans i sve ostale proizvode kojima obično njeguješ svoju kožu.

 | Autor:

Osloni se na pomoć aplikacije

Brzina i jednostavnost korištenja dodatni su benefiti ovog uređaja, koji su od velike važnosti u današnjem ubrzanom ritmu života.

Kako bi Lumea dala najbolje i najbrže rezultate, ključna je konzistentnost i redovita uporaba. Nakon početne faze tretmana, kada se već vide rezultati, potrebno je nastaviti s korištenjem i to kroz fazu korekcije i dorade, svakih 4-8 tjedana kada vidiš da dlačice ponovno rastu. Tako održavaš rezultate i uživaš u glatkoj koži mjesecima. Odlična pomoć u praćenju napretka i planiranju tretmana je Lumea IPL aplikacija. Jednostavna za korištenje, prati tvoje tretmane i napredak kroz vrijeme, a također je izvor korisnih savjeta i trikova kako ostvariti najbolje rezultate na pojedinim dijelovima tijela. Lumea IPL aplikacija poslat će ti podsjetnik na tvoj mobitel nekoliko dana prije sljedećeg tretmana, kako bi se mogla na vrijeme pripremiti i planirati svoju beauty rutinu.

 | Autor:

Uz Philips Lumea uređaj se konačno možeš opustiti, biti bezbrižna, ne misliti o svakodnevnom uklanjanju dlačica i uživati u 6 mjeseci glatke kože.

Da Lumea zaista djeluje pokazuje i činjenica da prosječno smanjenje dlačica na nogama iznosi 78 % nakon 12 tretmana.

Photo: None

Komentari 0