Life&style

Još se stigneš prijaviti! Možeš raditi u Buckinghamskoj palači!

Globalna promotorica gina i njegovateljica mačaka na grčkim otocima su jedni od trenutno najtraženijih poslova na internetu, a listi dream jobova bi se mogao pridružiti i ovaj! Postani voditeljica kuhinje u Buckinghamskoj palači

Kraljica Elizabeta je ovih dana u ozbiljnoj potrazi za novim stanarom Buckinghamske palače koji će znati organizirati cijeli tim kuhara, konobara i svih djelatnika cateringa, a usput će živjeti s njom u palači! Ova poslovna ponuda je bila objavljena na stranicama Buckinghamske palače, a plaća voditelja kuhinje i kuhinjskih poslova je solidnih 20 000 funti, odnosno oko 170 000 kuna godišnje.

No, ni to nije sve: budući voditelj kuhinje će usput moći i besplatno jesti, ne plaća stanarinu te ima 33 slobodna dana u godini. 

 | Autor: getty images getty images

A sada malo o dužnosti buduće voditeljice ili voditelja - od nje ili njega se očekuje da uvijek održava kuhinju i prostore oko kuhinje savršeno čistima te koordinira rad chefova koji na vrijeme moraju dostaviti hranu po dogovoru. Ipak, posebno zanimljivo u ovoj prijavi je da radno iskustvo nije potrebno. No, logično je da se od budućeg voditelja očekuje da bude "timski igrač, da bude sretan zbog uključenosti u sve sfere posla, da pokazuje inicijativu te da radi s kolegama kako bi postigao ugodnu radnu atmosferu", pojasnili su PR-ovci kraljevske obitelji.

Možda vas zanima Što britanska kraljica uvijek nosi u torbici? Rubrika Stars Stars

Također, kraljevskoj obitelji je bitno da novi zaposlenik bude ponosan na svoj posao kao i na rezultate svog osoblja te da se savršeno razumije u održavanje sanitarnih standarda: "No, poznavanje higijenskih pravila i prva pomoć nije baš nužno koliko da osoba bude timski igrač. Ovo se sve može istrenirati", dodaju. Prijave traju još danas do kraja dana pa ako si zainteresirana, slobodno se prijavi!

Photo: getty images

Komentari 0