Life&style 10. srpnja 2015.

Još samo tjedan dana do Seasplash festivala!

Dragi putnici namjernici, štovatelji bass kulture, plesa, te svi koji pozitivno vibriraju, još samo tjedan dana dijeli nas do zabave na najopuštenijem festivalu u regiji. Ovim putem skrećemo vam pažnju na nekoliko novih festivalskih detalja - sjajna, upravo potvrđena, imena; raspored nastupa svih izvođača na Mainsplash stageu; svježu video najavu i dodavanje grupnih ulaznica za posjetitelje. Čitajte sljedeće retke - vidimo se na 13. Seasplash festivalu od 16. do 19. srpnja!

Ovogodišnje festivalsko izdanje ne prestaje sa iznenađenjima. Svoj obol daju novopotvrđena imena, žanrovski i stilski jedno posebnije od drugog. S ponosom vam predstavljamo: Chami Cool & La Fama JamKiša metakaFLeCK!

Chami Cool & La Fama Jam

 Chami je dugogodisnji busker iz Barcelone i blizak prijateljManu Chaoa s kojim redovno igra nogomet, svira u kafićima, a tek u zadnje vrijeme krenuo je svirati van Katalonije. Ima nevjerovatan glas (pjeva na španjolskom, francuskom, engleskom), karizmu, reggae-muffin improvizaciju i još mnogo toga zbog čega ga Manupodupire u radu.

Kiša metaka 

Kiša Metaka je gangsta rap crew iz Splita. Oba su im albuma postala instant hit, nakon čega su rasprodali brojne koncerte diljem regije, kradući pažnju fanova crnim humorom i tekstovima kriminalne tematike. Uvijek dostavljaju ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. Bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

FLeCK 

FLeCK je glazbeni producent i DJ, pionir grčke underground scene i clan Kings Hi Fi crewa. Svoj producentski put počeo je ranih 90tih producirajući različite vrste elektroničke glazbe od breakbeata i junglea do duba i hip-hopa. 2009. je izbacio debitantski album iDub Musei, i od tada je izdavao glazbu za različite labele kao što su: Six Degrees, ODG, Bracket Records, King Dubbist, Generation Bass, Reggae Roast, i do danas broji preko 40 izdanja.

Lineup preuzmite na ovom linku.

Komentari 0