Life&style

Još jedna novost s Adventa koja nas je oduševila

Iako Advent traje već neko vrijeme, svakim danom otkrivamo nova mjesta i ponudu koju ne možemo zaboraviti

U centru Zagreba na terasi kafića Story Supercaffé predstavljena je još jedna hit lokacija Adventa koju bi svakako trebala posjetiti. Na Franck božićnoj čajanki predstavljen je Osječajnik koji spaja toplu šalicu finog čaja i jedinstveni zimski ugođaj na predivnoj lokaciji. 

via GIPHY

Već 50 godina imamo prilike uživati u Franck čaju, a izbor je stvarno velik i svatko može pronaći okus za sebe, od voćnih, biljnih, pa do zelenih i crnih čajeva. I upravo se tu idealno uklapa Osječajnik jer nas poziva da slijedimo svoje osjećaje. 

Ako si i ti jedna od onih koja je kampanjac kad je u pitanju kupnja darova, Osječajnik ima brzo i efikasno rješenje. Nakon što popiješ čaj na super novom mjestu, možeš odabrati i odgovarajući poklon za svoje najdraže, a čaj je uvijek dobra ideja s kojom ne možeš pogriješiti. Franckov čaj u blagdanskom duhu obogaćen simpatičnim porukama koje su inspirirane svakodnevnim situacijama, a možeš birati između čak 6 okusa: Šipak&Kupina, Exotic Green, Brusnica, Menta&Limunova korica, Kamilica i Jabuka&Cimet. Izbor je stvarno velik i teško se odlučiti za samo jedan.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Osim dobro nam poznatih okusa, lansirana su i dva nova -  Menta&Limunova korica te Superiore Tea Topli zagrljaj. Okus mente i korice limuna fino se nadopunjuju dok je Superiore Tea Topli zagrljaj na bazi đumbira i kurkume aromatizirana je mješavina biljnog čaja kojoj miris daju jabuka i cimet. Pravi mirisi zime i blagdanskog ugođaja koji će biti nepogrešivi poklon. 

Brojni gosti, a među njima i Edita Misirić i Ivan Vukušić, već su odabrali svoj omiljeni čaj, a probali su i čajne koktele s rumom i džinom koji su nam u posljednje vrijeme omiljeni alkoholi. Nemoj i ti propustiti jedinstveni doživljaj blagdanske atmosfere u Osječajniku gdje tijekom Adventa možeš uživati u bogatoj lepezi okusa i osjećaja. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: PR/WhatsApp