Life&style
Serija Neznanka

Još jedna napeta priča po romanu Harlana Cobena stiže na TV. Kreće miniserija 'Neznanka'

  • Knjige majstora trilera i neočekivanih zapleta Harlana Cobena pokazale su se punim pogotkom kao predložak za scenarij
  • Na Pickbox TV kanal 30. rujna stiže britanska miniserija „Harlan Coben: Neznanka“ (Harlan Coben's 'The Stranger'), bazirana na istoimenoj uspješnici poznatog autora trilera
  • Pripremi se da tajne i laži jedne (naizgled savršene) obitelji iz predgrađa izađu na vidjelo!

Romani Harlana Cobena, njih više od trideset, prevedeni su na 45 jezika, postali su bestseleri u SAD-u, Engleskoj i Francuskoj i prodani su u više od 75 milijuna primjeraka diljem svijeta. Mnogi od njih dobili su svoje ekranizacije na velikim i malim platnima i vrlo su dobro primljeni od publike. Pa tako, samo na Netflixu, postoje naslovi 'Ostani blizu', 'Netragom nestao', 'Ne puštaj me', 'Nevini', 'Šuma', 'Ako me prevariš'. redom su, ako nas sjećanje ne vara, svi bili na listi najgledanijih.

Ako voliš napete krimiće, kompleksne zaplete i neočekivane rasplete, nema druge nego pripremiti kokice, dekicu i pogledati britansku seriju 'Neznanka' koja 30. rujna dolazi na Pickbox TV. 

 | Autor: PR/Pickbox PR/Pickbox Foto: PR/Pickbox

Serija, koja je premijerno prikazana na Netflixu 2020. godine (ali je više nema u ponudi ove streaming platforme), donosi napetu priču prepunu neizvjesnosti i šokantnih otkrića. Zbog složenih likova, oštrih dijaloga i nepredvidivih zapleta ovaj je naslov zavrijedio dojmljivu ocjenu 7,3/10 na IMDb-u. U osam epizoda istražuje tamne tajne koje mogu uništiti naizgled savršene živote. 

 | Autor: PR/Pickbox PR/Pickbox Foto: Foto: PR/Pickbox

Možda vas zanima Jodie Foster: od dvanaestogodišnje prostitutke u 'Taksistu' do cinične detektivke okrunjene Emmyjem Rubrika Stars Stars

Radnja serije 'Neznanka'

„Harlan Coben: Neznanka“ nije samo običan triler, nego postavlja važna pitanja o povjerenju, obiteljskim odnosima i posljedicama skrivenih tajni. Svaka epizoda donosi nove slojeve misterija i šokantnih otkrića. Glavni lik Adam Price sretno je oženjen, ima dvoje divne djece i uspješnu karijeru. Međutim, sve se mijenja kada mu u baru priđe neznanka i otkrije mu šokantnu tajnu o njegovoj supruzi. Nepoznata žena ulazi u živote obitelji i potpuno ih izokreće, pokrećući lanac događaja koji prijeti uništiti Adamov savršeno izgrađeni svijet. Kako Adam postaje sve dublje uvučen u mrežu laži i skrivenih tajni, uviđa da ništa nije onakvo kakvim se činilo! 

 | Autor: PR/Pickbox PR/Pickbox

Glavne uloge u seriji imaju Richard Armitage, Siobhan Finneran i Hannah John-Kamen, a scenarij je napisao Danny Brocklehurst, poznat po radu na britanskim hitovima kao što su 'Safe' i 'Shameless'. 

 | Autor: PR/Pickbox PR/Pickbox Foto: Foto: PR/Pickbox

Možda vas zanima Ako si voljela 'Nasljeđe', voljet ćeš i Netflixovu seriju o megauspješnoj obitelji u kojoj svatko svakome zabija nož u leđa Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/Pickbox

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450