Life&style

JINGLE BELL ROX i ovog je adventa hit lokacija u Istri

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way... Zvuči dobro?! Poznate blagdanske pjesme, klizalište, tisuće lampica i predivnih dekoracija pretvaraju Roxanich Winery & Design Hotel u pravu zimsku bajku treću godinu zaredom u periodu od 1. prosinca 2023. do 07. siječnja 2024. godine. Zakoračite u blagdansku čaroliju i budite među prvima koji će provesti Advent u ovom savršenom domu uz jedinstveni gastro, kulturni i zabavni program za sve uzraste. 

Uživajte u blagdanskom ugođaju i glazbi uz DJ Deni Miočića, DJ Clay Clemens, DJ Johnny B, Goran Griff Tribute Celebration Band, Maria Huljeva, DJ Manola & Darrio Sec, Febra band, Grooverse i Sašu Lozara. Kušajte slana jela, slatke zalogaje, vina i posebna, tradicionalna pića destilerije "Aura" te iskusite klizanje na ledu. 

Najsvečaniji, blagdanski dio godine, najbolja je prilika za doživljaj poznate destinacije u podnožju Motovuna u jedinstvenoj atmosferi. Uđite u blagdansko raspoloženje na Roxanich klizalištu na otvorenom. Klizalište s pogledom koji oduzima dah jamči dobru zabavu za sve uzraste. Zamijenite cipele za klizaljke i uživajte u omiljenoj atrakciji na ledu svakim danom od 12:00 do 21:00 h. Radno vrijeme petkom i subotom je produženo do 23:00 h.

 | Autor: PR PR

Bajkoviti „Jingle Bell ROX” svijet upotpunit će adventske kućice, gdje će se Roxanich predstaviti sa slanim jelima i vinskom ponudom, a destilerija “Aura” pripremat će posebna, tradicionalna pića. Svaki gost hotela Roxanich dobiva besplatne klizaljke i besplatan ulaz na klizalište tijekom cijelog boravka u hotelu. Veličanstveni pogled na sanjive pejzaže doline rijeke Mirne pratit će glazba na otvorenom. Atmosferu će zagrijati naši poznati izvođači svakog petka i subote od 19:00 do 23:00 h, te nedjeljom od 17:00 do 20:00 h tijekom adventskog razdoblja.

Bogat zabavni program

Poznati riječki DJ, producent i glazbenik Deni Miočić biti će zadužen za vrhunce večeri 1., 8., 15., 29. prosinca i 5. siječnja od 19:00 do 23:00 h. Glazba DJ Denija se bazira na disco, funk & soul ritmovima, a posljednjih godina izdao je nekoliko remixeva. Do sada je ostvario uspješnu suradnju s mnogim značajnim DJ-ima i glazbenicima. 

Pripremite se za nastup i nove hitove DJ-a i producenta Claya Clemensa u subotu, 2. prosinca od 19:00 h. Clay Clemens je poznat na Jadranu, ali i šire. Nastupao je na najprestižnijim festivalima i klubovima u regiji, od Ultra Europe Festivala do nagrađivanog Exit Festivala u Novom Sadu. Clay se trudi da zadovolji glazbeni okus publike i, budući da prati različite glazbene pravce, uvijek uspijeva da zapali plesni podij. 

Glazba koju volite - Febra band koji ćete obožavati. Sjajan kvintet iz Umaga s fantastičnim vokalom Tene Bevčar. Uživajte u popu, jazzu, soulu i bluesu uz zvuke rockabillyja, stranih izvođača 50-ih, 60-ih i novijeg doba 3., 10., 17. i 24. prosinca od 17:00 - 20:00 h.

Strast za dobrom glazbom i želja da se krene potpuno novim putem nagnali su sedam međunarodno etabliranih glazbenika i pjevača na turneju s visokom glazbeno-scenskom predstavom. Zahvaljujući velikoj profesionalnoj pripremi glazbenika, umjetnički je osmišljen spektakularan show kao posveta Zuccheru Fornacciariju. Goran Griff Tribute Celebration Band nudi nezaboravnu atmosferu s najboljim naslovima, uključujući “Overdose d'amore”, “Baila Morena”, “Cosi' celeste” , “Diavolo in me”, “Senza una donna”, “Per colpa” di chi”, “Bacco Perbacco ” i mnoge druge. Ne propustite nastup 9. prosinca od 19:00 do 23:00 h.

 | Autor: PR PR
Mario Huljev, jedan od najboljih muških vokala u Hrvatskoj, bivši frontmen i pjevač Headoneasta, prikazat će svoju jedinstvenu boju glasa i fenomenalno umijeće improvizacije  16. prosinca od 19:00 do 23:00 h. Uživajte u pjesmama "Ne znam gdje sa sobom", "Idemo", "Vozi me nježno" i brojnim drugim hitovima. Ivan Brčić, DJ i producent iz Kaštelira kod Poreča, poznatiji kao Johnny B, otvoriće program 22. prosinca i 6. siječnja svojim singlovima "Forever" i "I like that", kao i mnogim drugim hitovima.

DJ, producent i vlasnik Lineup platforme iz Rijeke Dario Maričević, poznatiji kao Darrio Sec, i DJ Luka Manola vrtit će glazbu 23. prosinca od 19:00 do 23:00 h. Zanimljiv repertoar sastavljen od brojnih hitova koji su tijekom posljednjih šezdeset godina harali svjetskim i našim glazbenim top ljestvicama rasplesat će vas 30. prosinca od 19:00 do 23:00 h. Osjetite taj groove na koncertu Grooversa.

 | Autor: PR PR
Uđite u Novu godinu uz našu spektakularnu proslavu 31. prosinca. Zaplešite uz poznate stihove, napunite čaše svojim omiljenim vinima, uživajte u najukusnijoj novogodišnjoj večeri od 8 sljedova i provedite se kao nikada prije. Na proslavi uz spektakularan vatromet i ponoćnu zdravicu šampanjcem nastupit će poznati hrvatski pjevač i radijski voditelj Saša Lozar. Lozar se proslavio kao finalist Story Supernova Music Talents 2003. godine. Godinu dana kasnije postaje dio hrvatskog boy banda "Saša, Tin i Kedžo". Kao umjetnik dobio je zreliji imidž 2007. godine s izdavanjem svog debitantskog solo albuma 1 Dan.

Zaplešite ponovo uz poznate pjesme u izvedbi Saše Lozara 1. siječnja 2024. na terasi Roxanich Winery & Design Hotela od 18:00 do 20:00 h.

Advent je vrijeme kada se blagdanska čarolija osjeti u svakom kutku vinarije i hotela i zato ne propustite pokloniti sebi i najmilijima nezaboravne “Jingle bell” doživljaje u ROX aranžmanu. Velikodušnu podršku održavanju Adventa dali su i naši sponzori San Servolo, Segafredo i PPD distribution.

 | Autor: PR PR

Photo: PR

Komentari 0