Life&style

Jeste li spremni prijeći na prirodnu kozmetiku?

Prirodna kozmetika, proizvodi koji ne sadrže kemijske i sintetičke konzervanse, emulgatore, mirise i boje, nikada nisu bili dostupniji niti raznolikiji. Sada vrlo jednostavno svaki korak svoje beauty rutine možete odraditi u skladu s prirodom, a ako svoje prirodne saveznike odaberete u dm-u ili u dm online shopu ostvarujete i 20x više bodova dm active beauty.

Skincare rutina uz prirodnu kozmetiku

Za čišćenje lica možete odabrati proizvode hrvatske prirodne kozmetike Olival. Olival micelarna otopina 2u1 Smilje namijenjena je čišćenju svih tipova kože, dok je Olival micelarna pjena Smilje namijenjena suhoj i osjetljivoj koži. Tonik za lice Immortella u svakom trenutku pružit će vam osjećaj svježine i hidratacije, a u dm-u možete odabrati i jedan od tri seruma za lice prirodne kozmetike Nacomi.

Ne zaboravite na prirodnu dekorativnu kozmetiku

Svaki make up look, bez obzira na to za koju je priliku, uz dm možete kreirati uz pomoć prirodne dekorativne kozmetike. U svom dm-u ili u dm online shopu odaberite proizvode dm marke alverde koja nudi sve od olovke za obrve do highlighter palete. Birajte među raznolikim nijansama i teksturama ruževa za usne koji su proizvedeni od sastojaka iz kontroliranog ekološkog uzgoja. Prije nego odaberete svoju novu maskaru, zapitajte se odakle dolaze sastojci od kojih je proizvedena.

Kako prepoznati održive proizvode?

U dm-u vrlo jednostavno možete odabrati proizvode prirodne kozmetike zahvaljujući Zelenim etiketama. Kako bi jednostavno ukazao na održive proizvode dm razvio Zelene etikete kojima su u prodavaonicama dm-a označeni svi održivi proizvodi, odnosno proizvodi koji imaju najmanje jedan održivi certifikat. Isto tako, u dm online shopu dostupne su detaljne informacije o proizvodima.

Sapunoteka, Respect, L'Angelica, Biomed i Humble Brush još su neki brendovi prirodne kozmetike koje možete pronaći u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu te uz active beauty karticu u prodavaonici odnosno registraciju „Moj dm“ računa u dm online shopu pri njihovoj kupnji ostvariti 20x više bodova dm active beauty. Također, pri istovremenoj kupnji četiri ili više proizvoda prirodne kozmetike u prodavaonicama dm-a, na poklon ćete dobiti i torbu za shopping.

Za još inspiracije i proizvoda posjetite dm.hr/prirodnakozmetika, a više savjeta o prelasku na prirodnu kozmetiku otkrijte na dm.hr/prijelaznaprirodnukozmetiku.

 

Photo: dm.hr