Life&style

Petar Grašo je za svoje naočale uzeo Kasko osiguranje. Da, dobro si pročitala!

  • Jeste li znali da svoje naočale možete osigurati i zaštititi od svih vrsta šete?
  • U Anda poslovnicama možeš pronaći jedinstvenu uslugu Kasko osiguranja naočala osiguravajuće kuće HOK, koja nudi mogućnost osiguranja naočala ili naočalnih leća
  • Godišnja premija police Kasko osiguranja se plaća prilikom kupnje naočala, a sami iznos police ovisi o cijeni kupljenih naočala i kreće se već od 10€ godišnje

Dogodilo vam se da vam popucaju stakla na dioptrijskim naočalama? Sjeli ste na vaše omiljene sunčane naočale? Kasko osiguranje naočala pokriva sve to i bilo koju drugu nepredviđenu šteta, a na temelju ugovorenog osiguranja imaš pravo na potpuno nove naočale bez dodatne naknade.

Kako funkcionira Kasko osiguranje naočala?

Kasko osiguranje možete iskoristiti jednom u roku od 12 mjeseci te u slučaju oštećenja na vašim naočalama, možete ih zamijeniti za potpuno nove. Osiguranje naočala pokriva uništenje ili mehaničko oštećenje naočala ili naočalnih leća. Kasko osiguranje ne vrijedi jedino u slučaju gubitka ili krađe.

 | Autor: Promo Promo

Godišnja premija od 10€ godišnje

Godišnja premija police Kasko osiguranja se plaća prilikom kupnje naočala, a sami iznos police ovisi o cijeni kupljenih naočala i kreće se već od 10€ godišnje. Svi korisnici ove usluge, svoje oštećene ili slomljene naočale mogu zamijeniti za potpuno nove jednom u 12 mjeseci.

Petar Grašo osigurao je svoje naočale

Petar Grašo kojemu su naočale zaštitni znak, također se odlučio za osiguranje svojih naočala i nije požalio. Pogledajte u videu kako je omiljeni glazbenik i autor popularnog hita 'Moje zlato' otkrio da bi bilo dobro osigurati svoje naočale.

Ako želite smanjiti rizik od potencijalnog oštećenja ili popravka naočala, svratite u najbližu Anda poslovnicu i ugovorite policu Kasko osiguranja brzo i jednostavno. Osigurajte naočale i idete kući pjevajući, baš kao Petar Grašo!

Photo: Optika Anda