Life&style

Jesi li spremna za životni level up? Vrijeme je da pređeš vlastite granice

Deset djevojaka krenulo je na put do potpune transformacije - iznutra i izvana. Uz pomoć profesionalnih trenera, 5. svibnja će istrčati svoju prvu 5K utrku – Wings for Life. A ti? Jesi li spremna istrčati iz zone komfora?

Da dobre navike život znače svi već dobro znamo, no nekada je teško učiniti prvi korak. Motivacija je ključna za svaku promjenu i puno lakša ako imamo podršku okoline.

Upravo iz tog razloga, 10 mladih žena zajedno je krenulo na put do potpune transformacije - iznutra i izvana.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Odlučne da ostvare ciljeve koje su do sada odgađale, priključile su se programu Run&Shine koji je povodom Dana žena pokrenuo adidas Runners Zagreb.

Neke od njih fokusirat će se na vanjsku promjenu, dok će druge dati sve od sebe da istrče iz svoje zone komfora i pobjede strahove i anksioznost. Developerke i data znanstvenice, studentice i bivše profesionalne sportašice, povezao je jedan snažan motiv - želja za životnim level upom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Uz pomoć stručnog adidas Runners i adidas Women tima koji uključuju trenere trčanja i snage te mentalne coacheve i nutricioniste, djevojke će se pripremiti i 5. svibnja u Zadru istrčati svoju prvu 5K utrku – Wings for Life.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Razmišljaš li i ti o trčanju, pridruži nam se ove subote u 11.30 sati u adidas Sports studiju u Ilici 21 na besplatnoj panel diskusiji 'She Breaks Barriers' o izazovima s kojima se susreću žene u sportu. Govorit će profesionalne trkačice i rekreativne maratonke čije bi ti iskustvo moglo biti dragocjeno za prve trkačke korake.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Za sve koji su već danas spremni preći svoje granice, tu su besplatni treninzi adidas Runnersa Zagreb i najbolja ekipa trkača koja će biti uz tebe cijelim putem do cilja. Sve što trebaš napraviti je učlaniti se u Facebook grupu, potražiti termine i doći na trening. Da, tako je jednostavno.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0