Life&style

Jesi li spremna za Christmiss? I ove godine imamo najbolje poklone u adventskom kalendaru

  • miss7 i ove je godine pripremio Christmiss adventski kalendar s 24 odlična poklona koji će oduševiti tebe i tvoje najdraže
  • Odbrojavanje počinje 1. prosinca, a možeš nas pratiti na Instagramu gdje će naše missice svaki dan otvarati vrijedne poklone - poput nakita, odjeće i beauty proizvoda
  • Znaš li gdje je započeo običaj ukrašavanja božićnog drvca, koje su tri prepoznatljive boje Božića i tko pjeva pjesmu "All I want for Christmas is you"? Sva ta i druga zanimljiva pitanja čekaju te u našem kvizu znanja i brzine

Advent je iza ugla i pred nama je, za mnoge, najljepši period u godini. Svi ljubitelji blagdanske čarolije već su počeli uživati u ukrašenim ulicama, božićnim pjesmama i dekoracijama, a mi se posebno veselimo poklonima - i to onima koje ćemo pokloniti svojim vjernim čitateljicama. 

via GIPHY

I dok nestrpljivo čekamo prvi dan prosinca, imamo za tebe sjajnu vijest! Najbolji Instagram adventski kalendar Christmiss i ove će godine tvoje odbrojavanje do Božića uljepšati genijalnim poklonima. Riječ je o nagradnom natječaju s kvizom znanja i brzine u kojemu poklanjamo 24 nagrade tijekom 24 dana. To znači da svaki dan, od 1.12. do 24.12. naše missice nagrađuju baš tebe!

Kao i prijašnjih godina, do vrijednih nagrada dijeli te svega nekoliko pitanja, a sve što trebaš napraviti je pratiti nas na Instagramu i putem stranice i dati nam brze i točne odgovore. Svaki dan je nova prilika za nagradu u adventskom kalendaru. Zaigraj, budi brza i odgovaraj točno (ps. ne zaboravi ponoviti božićno gradivo jer pitanja nisu baš tako jednostavna). Sretno!

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    1/2 A,o takvim igrama se baš puno već rasprave vodilo(ne ovdje)baš radi tih programera koji si to sami mogu namjestiti. Ili je to namjerno tako napravljeno,ali ako već morate podjeliti poklone kumovima,rodbini,i ostalim prijateljima onda nemojte niti davati adventski kalendar,jel ... prikaži još!
  • Avatar Marija753

    Marija753

    1/1.Ja neznam koga Vi gospodo pravite ludim u tom adv.kalendaru,ali, ili ga dajte kako treba da svi imaju jednaku šansu,ili ga uopće nemojte priređivati više. Malo vam se previše jedna te ista prezimena ponavljaju,ima jedno prezime koje je u samo ... prikaži još!
  • Santa_Granny

    Adventski kalendar je odlično osmišljen sa krasnim poklonima ali postoji problem ponekad u odgovorima kao što je npr. danas. Darivanje za Božić započelo je u Americi 30ih godina 20.st.,a ne u 19.st. koje vi navodite kao točan odgovor. Na pitanje ... prikaži još!