Life&style

Jennifer Lopez je opasnija nego ikad kao majka zaštitnica u novom Netflixovom filmu

  • Netflix najavljuje film 'Majka' kao jedan od svojih najvećih filmova godine
  • Glavni adut ovog akcijskog filma zasigurno je Jennifer Lopez u glavnoj ulozi
  • JLo glumi plaćenu ubojicu koja se prestaje sakrivati kako bi spasila svoju kćer… 

Za Jennifer Lopez mnogi govore kako je prava kraljica Hollywooda. Doista, JLo je nagrađivana pjevačica, nevjerojatna plesačica i, kao što je pokazala kriminalistička drama 'Prevarantice s Wall Streeta' iz 2019. godine, supertalentirana je glumica. Sada se vratila za novi Netflixov film pod nazivom 'Majka', a izgleda fenomenalno. Ova 53-godišnja zvijezda iz 'Anakonde' vraća se svojim akcijskim korijenima za film u kojem glumi plaćenu ubojicu koja izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila kćer od jednako opasnih napadača, a koje se odrekla godinama prije. 

 | Autor: Netflix Netflix

Streaming servis je već u fazi promocije filma 'Majka', koji je režirala Niki Caro i koji će biti jedan od Netflixovih najvećih filmova godine; planirano je da bude objavljen u svibnju. J.Lo je također producentica filma, koji je puno oštriji od njezine romantične komedije 'Vjenčanje za umrijeti', koja je stigla na Prime Video ranije ove godine, i 'Ti si taj', zajedno s Lukeom Owenom, koji je u kinima izašao ranije 2022. godine.

Zapravo, majka dvoje djece već je tumačila sličnu ulogu kao u 'Majci'. U filmu 'Sad je dosta' iz 2002. glumila je prestravljenu majku koja je pobjegla krajnjim naporom kako bi zaštitila svoju kćer od muža zlostavljača. U 'Majci', premda njezin lik ponovno štiti svoju kćer, nije nužno 'dobra dušica'. 

Koja je radnja 'Majke'?

Službeni sinopsis Netflixa glasi: „Prije puno godina je smrtonosna plaćena ubojica bila prisiljena pobjeći, zbog čega se morala odreći svoje jedine kćeri. Godinama kasnije, žena ubojica se vraća kako bi zaštitila svoju kćer od nekih izuzetno opasnih muškaraca.“

Lik JLo trebat će nadoknaditi puno izgubljenog vremena dok pokušava zaštititi svoju kćer tinejdžericu od ljudi koji ih pokušavaju povrijediti. Film bi trebao imati i emocionalnu stranu jer se istražuje i putovanje na putu do otkrivanja identiteta oca njezine kćeri.

Film je navodno inspiriran klasikom iz 1994., 'Leon Profesionalac', s Natalie Portman u glavnoj ulozi, koji prati priču o bivšem ubojici koji podučava svom zanatu mladu djevojku.

 | Autor: Netflix Netflix

Tko glumi u 'Majci'?

Osim Jennifer Lopez, u filmu će ulogu njezine kćeri preuzeti Lucy Paez. Zvijezda 'Sluškinjine priče' Joseph Fiennes također će glumiti u filmu uz Omari Hardwick, Gaela Garciu Bernala, Paula Racija, Jesseja Garciu i Yvonne Senat Jones.

Postoji li trailer za film 'Majka'?

Netflix je u rujnu 2022. objavio teaser trailer s naslovom „Ne postoji ništa jače od majčine ljubavi — a ovi će ubojice to naučiti na teži način. Jennifer Lopez je Majka.“ 

U njemu lik J.Lo trenira usred udaljene snježne divljine prije nego što je vidimo sa svojom kćeri dok se suočavaju sa zlom. Trailer završava riječima Lopez: „Ako bude problema, dođi me pronaći.“ Film će se pojaviti na Netflixu 12. svibnja 2023. godine. 

Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Dobra glumica