Life&style

Jennifer Lawrence oduševljava u novoj škakljivoj i provokativnoj komediji ''Cura za sve''

U kina 21. lipnja stiže provokativna komedija ''Cura za sve'' s Jennifer Lawrence koja se ovaj put našla u ulozi glavne glumice, ali i producentice.

 | Autor:

To je prva prava glavna uloga ove oskarovke u jednoj komediji, a upravo je ona izjavila da ju je urnebesan scenarij doslovce natjerao iz trenutne gumačke pauze. Film je komedija za odrasle, što znači da će kod nas imati dobnu preporuku 15+, a prvi trailer postao je najgledaniji R-rated trailer u povijesti s preko 50 milijuna pregleda na svim platformama. U kolikoj mjeri je film urnebesan, škakljiv, provokativan i vulgaran, moći ćete vidjeti jako brzo, od srijede pretpremijerno, a od četvrtka redovno u svim kinima.

 | Autor:

Trailer filma prikazuje drsku i urnebesnu Maddie koja se zbog teške životne situacije (za koju je velikim dijelom i sama kriva) javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji mu žele naći djevojku prije nego krene na fakultet. Uvjerena u svoju seksipilnost i lagano odrađen zadatak, Maddie će brzo shvatiti da neobičnog Percyja nije baš tako jednostavno šarmirati...

 | Autor:

Ime Jennifer Lawrence sinonim je za jednu od najuspješnijih, najcjenjenijih i najpopularnijih mladih glumica Hollywooda. Uloga u trilogiji ''Igre gladi'' kao Katniss Everdeen zaludila je tinejdžerice diljem svijeta, uloga u romantičnom filmu ''U dobru i zlu'' osigurala Oscara za glavnu žensku ulogu sa samo 22 godine, a s filmovima ''Američki varalice'', ''Joy'', ''Don't Look Up'' i ''Causeway'' zacementirala svoj hollywoodski status fenomenalne glumice koja za svaki projekt potpuno oduševi u svojoj ulozi.

 | Autor:

Jennifer Lawrence, koja zadnjih nekoliko tjedana žari i pali po svjetskim portalima zbog svojih hrabrih i neobičnih modnih odabira na crvenom tepihu, već dugo ljudi hvale zbog njene prirodne nadarenosti za humor. Prema prvim dojmovima s premijera u Londonu, Berlinu i Madridu, očita je fenomenalna kemija s njenim filmskim partnerom Andrewom Barthom Feldmanom, što je definitivno ključna stavka u komedijama.

 | Autor:

''Cura za sve'', u kinima od 21. lipnja!

Photo: None