Life&style

Jedva čekamo! Ženska večer u kinu uz romantični film i besplatnu čašu šampanjca

Dobitnice nagradnog natječaja su:

 

Zagreb:  Sandra Batur + 1 i Antonija Rogić + 1 

Osijek:  Tajana Kupanovac + 1 

Rijeka: Anđela Dujić +1  i Dragana Mikić +1 

Split: Dina Lijic + 1

  • U kina uskoro dolazi dugoočekivana ljubavna priča 
  • Projekcija namijenjena samo za žene održat će se 18. travnja
  • Dame će imati priliku uživati u svojoj večeri uz šampanjac i poklone

Uz Dan žena, moramo priznati da nam je omiljeni dan posvećen ženama onaj u CineStaru, odnosno CineLady dan. Ova kina s pet zvjezdica omogućuju nam da s vremena na vrijeme u društvu mame, prijateljice, sestre, kume ili kćerke provedemo večer posvećenu samo nama. I ne krijemo da obožavamo taj dan! 

Ovoga puta na rasporedu je romantični film 'Poslije svega' koji je snimljen prema svjetskom bestselleru spisateljice Anne Todd. Mnogi su ga prozvali novom globalnom senzacijom poput trilogije 'Pedeset nijansi sive' ili kao što je svojevremeno bila 'Twilight saga'. Ova knjiga smatra se i književnim fenomenom jer ju je autorica napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.
 

U filmu marljiva studentica Tessa Young kreće na prvu godinu fakulteta. Jako je ambiciozna i ima točno zacrtan put koji želi slijediti. No, sve će se raspasti kada upozna tajanstvenog Hardina Scotta, koji je sve što Tessa želi izbjeći. Ipak, on ubrzo postaje jedino što će željeti u svom životu. Njihova veza bit će sve, samo ne jednostavna, ali svaki izazov samo će osnažiti njihovu strast. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Glavne uloge u filmu tumače Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin i Selma Blair, koji su ispričali da su se tijekom snimanja filma više povezali s onime što su i sami doživjeli u toj fazi svojeg života.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Film možeš premijerno pogledati na CineLady projekciji 18. travnja u CineStar kinima u Novom Zagrebu (Avenue Mallu), Splitu, Rijeci i Osijeku. Specijalna CineLady projekcija održat će se u CineStaru Novi Zagreb, gdje će sve okupljene dame prije filma zabavljati Filip Rudan i Sven Pocrnić od 19 sati. 

Osim dobre zabave i pića dobrodošlice, posjetiteljice u svim kinima očekuju i pokloni sponzora. Tako će svaka posjetiteljica dobiti miss7 magazin i poklone od drugih sponzora, među kojima su Nivea, Mentos, Somersby, Samsung i CineStar TV. 

Svoju CineLady ulaznicu možeš kupiti na blagajnama kina, ali s obzirom na to da jako brzo nestaju, preporučujemo da to napraviš preko iCineStar aplikacije ili online.

Za sve vas diljem Hrvatske miss7 poklanja 8 ulaznica za CineLady dan u CineStaru 18.4. uz projekciju filma 'Poslije svega'.  Želiš li svoju najbolju prijateljicu počastiti odlaskom u kino na nezaboravnu žensku večer?

Izaberi grad i prijavi se: 

Pravila nagradnog natječaja možeš pogledati ovdje!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0