Life&style

Jedva čekamo utorak! Kod Nevene u emisiju dolazi Jelena Rozga!

  • 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' ponovno se emitira! 
  • Sljedeći utorak Neveni u goste dolazi ni manje, ni više već prelijepa Jelena Rozga!
  • Show počinje u 20 sati u utorak i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

 

Osjećaš li i ti da su skoro svi dani isti? Nešto kao u filmu 'Beskrajni dan'? Vrijeme je da unesemo malo živosti u ovu čudnu jesen i neka to bude sljedeći utorak, kada ćeš konačno dobiti malo prave zabave uz miss7 talk show s Nevenom Rendeli. A još kad ti kažemo da će Neveni u goste doći Jelena Rozga!

 | Autor:

Bit će svakako zanimljivo čuti kako nam je Jele radi ovih dana, kako podnosi pandemijske mjere i što radi sada kada uglavnom ne radi... Nadamo se da će Jelena možda i zapjevati i sigurni smo da će emisija s njom biti jednako zabavna kao i prošla, u kojoj je gostovao dinamični duo - Maja Šuput i Marko Grubnić.

 | Autor:

Možda vas zanima Maja Šuput i Marko Grubnić otkrili Neveni vole li više botoks ili filere Rubrika Life&style Life&style

Po vašim reakcijama i gledanosti vidimo da svoju dozu zabave mnoge missice rado crpe iz sastanaka utorkom s Nevenom i ekipom i to nam je super! Zato te podsjećamo da show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu! Vidimo se!   

Photo: None

Komentari 0