Life&style

Jedva čekamo utorak! Jelena Veljača je gošća sljedećeg 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'

  • Volimo utorak - otkako se 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' emitira taj dan
  • Gošća sljedeće emisije je potvrdila - Nevenina sugovornica bit će Jelena Veljača
  • Zato se u utorak navečer dobro provedi uz Nevenin show -  počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

Sad smo se već naviknuli da je naš omiljeni internetski talk-show promijenio termin pa utorkom navečer ne dogovaramo ništa već samo pripremimo hladnu kavu, odjenemo najudobnije tajice i zavalimo se pred ekran, naravno, prethodno ušutkavši sve ukućane. Bilo je baš zabavno prošli utorak u društvu glumaca, Mirne Medaković Stepinac i Momčila Otaševića, naša Nevena izvukla je mnogo zanimljivosti i pokoju ekskluzivu iz para iz serije 'Kud puklo da puklo', ali moramo ti reći da ni u sljedećoj emisiji ne spuštamo letvicu.  

 | Autor:

Naime, Neveni u goste dolazi osoba koja ima što za reći - riječ je o Jeleni Veljači, spisateljici, producentici, aktivistici i glumici. Vjerujemo da će razgovor dviju dama uljepšati tvoj utorak navečer i znamo da će svakako zanimljivo biti čuti Jelenina razmišljanja koja uvijek izazovu pozornost javnosti.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sunday. ☀️🌈🌸

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Zato se u utorak navečer dobro provedi uz Nevenin show -  počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

 | Autor:

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0