Life&style
Jednostavan trik za odabir pouzdanih proizvoda za djecu

Jednostavan trik za odabir pouzdanih proizvoda za djecu

Mame i tate koji s nestrpljenjem očekuju svoju prinovu žele samo najbolje za svoju bebu i sebe.

Kao i svi drugi, u želji da doznaju što više informacija o tome kako svojem djetetu pružiti samo najbolju njegu, roditelji nerijetko lutaju bespućima interneta u potrazi za proizvodima s kojima će efikasno održavati higijenu bebe, a koji će istovremeno biti blagotvorni za kožu novorođenčeta. Naravno, koliko je na internetu lako pronaći točne informacije koje olakšavaju brigu za djecu, toliko je lako pronaći i netočne informacije koje mnoge zbunjuju u potrazi za najboljim proizvodima.

Podrijetlo sastojaka, testovi i certifikati idu ruku pod ruku

Kako bi se lakše snalazili u moru informacija i dezinformacija o tome koji sastojci i proizvodi za njegu dječje kože su pogodni, treba posegnuti za jednostavnim offline trikom. Neki certifikati koji se nalaze na proizvodima za njegu kože beba, male djece i trudnica jamče da su sastojci prirodnog podrijetla te da su formule za izradu proizvoda prirodne, organski certificirane, bez štetnih sastojaka. Stoga, ponekad je jednostavnije ustati iz naslonjača, ugasiti računalo i prošetati do dm-a i potražiti proizvode na čijoj ambalaži se nalaze potvrde da su proizvodi prošli potrebna testiranja koja jamče sigurnost, blagotvornost i učinkovitost. Na taj način, moguće je ubiti dvije muhe jednim udarcem – odmor od kompjuterskih ekrana i mirna duša jer znate da koristite najbolje za njegu svoje kože i kože vaših mališana.

ALPHANOVA je novo ugodno iznenađenje za roditelje i trudnice

Dostupna u odabranim dm-ovim prodavaonicama, nova marka ALPHANOVA sa sjedištem u Provansi je specijalizirana za prirodnu i organsku kozmetiku, a posebnu pažnju pridaje izradi proizvoda za djecu i trudnice. Linija ALPHANOVA bébé namijenjena svakodnevnoj njezi beba i djece organski je certificirana i izrađena bez iritirajućih kemijskih spojeva i tvari kako bi se osigurala optimalna tolerancija i najosjetljivije bebine kože. ALPHANOVA SANTE je linija namijenjena njezi žena tijekom majčinstva i trudnoće. Proizvodi su prirodnog podrijetla, sadrže minimalno 99,3% sastojaka prirodnog podrijetla i organski su certificirani kako bi bili sigurni za plod ili za bebu tijekom dojenja.

Za više informacija, posjetite internetsku i Facebook stranicu dm-a.

Photo: dm.hr

Komentari 0