Life&style

Jedna udobna fotelja je must-have svakog doma: JYSK ima 5 predivnih modela po nikad nižim cijenama

  • Nema tog dizajnera interijera koji se neće složiti da su fotelje jedan od ključnih elemenata u stvaranju udobnog i modernog životnog prostora
  • Uz toliko prekrasnih fotelja koje se nude, izabrati onu jednu savršenu nije nimalo lak zadatak, no uvijek je dobro voditi se estetikom koja će nadživjeti prolaznost trendova, a ni povoljna cijena nije zanemariv faktor
  • JYSK nas je ugodno iznenadio značajno sniženim cijenama koje su i 50% niže od redovnih, a po sudu naše redakcije, ovo je 5 najboljih best buy modela s kojima je nemoguće pogriješiti

Kada je u pitanju dizajn interijera, svi će se vodeći dizajneri složiti da su fotelje jedan od ključnih elemenata u stvaranju udobnog i modernog životnog prostora. Od bezvremenskog dizajna do teksturiranih tkanina i nerijetko prelijepih živih boja i uzoraka, s toliko prekrasnih fotelja koje se na tržištu nude, izabrati onu jednu savršenu nije nimalo lak zadatak, no uvijek je dobro voditi se estetikom koja će nadživjeti prolaznost trendova, a ni povoljna cijena nije zanemariv faktor. 

Budući da nam je trend prirode i prirodnih materijala u našim domovima jedan od uvjerljivo najdražih, usredotočili smo se na modele koji će se savršeno uklopiti u svaki prostor, svojim neutralnim nijansama biti vrlo zahvalni za igranje i akcentiranje prostora bojama te predivno izgledati u kombinaciji s biljkama i svim raskošnim teksturama koje su se iz prirode preselile u naše dnevne boravke. 

Možda vas zanima Zimogrozni, pažnja! U Nextu smo pronašli gomilu predivnih posteljina od flisa i baršuna Rubrika Life&style Life&style

JYSK nas je ugodno iznenadio značajno sniženim cijenama koje su i 50% niže od redovnih, a po sudu naše redakcije, ovo je 5 najboljih best buy modela s kojima je nemoguće pogriješiti, neovisno o tome kakav stil uređenja preferirali.

1. Krem fotelje su bezvremenske, svestrane i beskrajno elegantne. Ova divna neutralna nijansa savršeno se uklapa u razne stilove  interijera, od svijetlih do tamnih shema boja, pružajući osjećaj vedrine i sofisticiranosti svakom prostoru, a što je čini idealnim izborom za sve one koji vole fleksibilnost u uređenju svog doma.

 | Autor: JYSK JYSK Foto: JYSK, fotelja HUNDESTED (100 eura)

2. Siva je boja jedna od omiljenih kada je uređenje interijera u pitanju. Zahvalna za održavanje i još zahvalnija kada je u pitanju kombiniranje s drugim bojama, pa ne iznenađuje što svaka trgovina za opremanje doma ima barem nekoliko prelijepih sivih modela.  Naš JYSK-ov favorit jedan je od njihovih najprodavanijih modela, apsolutno zasluženo, a po trenutačnoj bi ga cijeni bila prava grehota propustiti. 

 | Autor: JYSK JYSK Foto: JYSK, fotelja UDSBJERG (75 eura)

3. Moderna fotelja savršen je izbor za svakoga tko voli čiste linije, minimalistički dizajn i osjećaj suvremenog chica. Ovo je istinski klasik koji zastarjelo neće izgledati ni za nekoliko desetljeća i koji će u trenu podići baš svaki prostor. 

 | Autor: JYSK JYSK Foto: JYSK, fotelja KALUNDBORG (150 eura)

4. Zaobljeni komadi namještaja te samim time i zaobljene fotelje jedan od najvećih trendova posljednjih godina koji je svijet osvojio svojim organskim i fluidnim oblicima. Ove fotelje kombiniraju estetiku s udobnošću, njihove graciozne linije služe kao upečatljivi elementi dizajna koji se besprijekorno uklapaju u različite stilove interijera, a super su praktičan izbor za male dnevne sobe.

 | Autor: JYSK JYSK Foto: JYSK, fotelja THORUP (70 eura)

5. Teddy sofe i fotelje osobno su nam jedan od najdražih trendova. Ovakvi komadi daju domu osjećaj topline i sigurnosti, baš kao što su to u našem djetinjstvu činili naši omiljeni plišani medvjedići. A složit ćete se da nema ništa udobnije od ušuškavanja u mucastu fotelju dok je vani hladno! 

 | Autor: JYSK JYSK Foto: JYSK, fotelja HVILSTED (150 eura)

Možda vas zanima Zidne obloge koje imitiraju stijene i koru drveta potpisuje čakovečki brend; svaki interijer je kao iz magazina Rubrika Life&style Life&style
Photo: JYSK

Komentari 0