Life&style 16. srpnja 2014.

Prestižna modna agencija dolazi na Fresh Island Festival

New Yorker Fresh Island Festival najavljuje dolazak jedne od najpoznatijih modnih agencija Next Models koja će u sklopu festivala napravit scouting za muške i ženske modele, a oni najsretniji dobiti će priliku raditi u Londonu. Agencija koja je zaslužna za uspjeh modnih lica poput Abbey Lee, Anje Rubik, Arizone Muse, Jon Kortajarena te poznata po uspješnim suradnjama sa glazbenim zvijezdama kao što su Lane Del Rey, Pharrell, A$AP Rockyijem na New Yorker Fresh Island Festivalu tražit će nova lica koja će dobiti priliku potpisati i ugovor sa ovom modnom agencijom.

Next Models je agencija s najmoćnijim modnim menadžmentom koja ima svoje urede u New Yorku, Las Angelesu, Miamiju, Londonu, Parizu i Milanu.

 | Autor:

Zahvaljujući Next Models proslavili su se modeli kao što su Abbey Lee, Anja Rubik, Arizona Muse, Jon Kortajarena, Marlon Teixeira, Larry Scott i mnogi drugi. No, Next Models je poznat i po suradnji s najvećim glazbenim zvijezdama poput Lane Del Rey, Palome Faith, Professorom Green, Pharrellom, A$AP Rockyjem itd... Next Models inicirao je suradnju s New Yorker Fresh Island Festivalom jer ih je oduševio koncept te opuštenost ovog jedinstvenog festivala.

 | Autor:

Next Models najavljuje lov na nova lica tijekom New Yorker Fresh Island Festivala. Najsretniji će dobiti priliku raditi za agenciju Next Models diljem svijeta te zablistati u nekom od modnih editoriala prestižnih časopisa poput Elle, i-D, Bazzare, GQ, GQ Style i VIBE.

 | Autor:

New Yorker Fresh Island Festival otvorit će svoja vrata za sve posjetitelje već 22. srpnja sa Welcome Party-jem u klubu Kalypso. Od 23. do 25. srpnja treće izdanje ovog jedinstvenog internacionalnog festivala odvijati će se na 4 pozornice klubova Papaya I Aquarius uz dnevne after beach i noćne party-ije, ekskluzivne Sunset Boat Party-je rezervirane za 24 i 25. srpnja od 17h, VIP Pool Party-ju na bazenima hotela Luna 24. srpnja. Festivalski raspored I timeline dostupni: http://2014.fresh-island.org/timetable

Komentari 0