Life&style

Je li u redu dojiti sina svoje najbolje prijateljice?

Jessica Anne Colleti ne doji samo vlastitoga sina, već i dijete svoje najbolje prijateljice Charlie Interrante. Za ove dvije majke to je sasvim normalna stvar no jedna slika na Facebooku je pokrenula lavinu žestokih rasprava.

Dugogodišnje prijateljstvo nije jedina stvar koja povezuje Jessicu Anne Colleti i Charlie Interrante, već i njihova djeca.  Svaki puta dok je Charlie na poslu, Jessica čuva njihovo dvoje djece. No nije to jedino što Jessic a radi, već pored svog sina Luciana (16 mjeseci) doji i Charlieinog sina Matea (18 mjeseci),

Od kada Charlie ponovno radi, Jessica doji oboje njihovih sinova

„Pazim na njenog sina dok ona radi i hranim ih na ovaj način već godinu dana“, priča nam ova 26-godišnjakinja iz Pennsylvanije, SAD. „Toliko puno ljubavi vlada između ovo dvoje „mliječnih“ braće. Nas povezuje ta jedna posebna veza. Charlie također prije dojila no zbog posla više ne stigne uz pomoć pumpica pripremiti mlijeko. Kako ja već hranim svoga sina, jednostavno mi je pobrinuti se i za njezinog sina.“, govori nam Jessica u svom intervjuu za Daily Mail. Charlie čak živi u istoj kući s Jessicom i njenim mužem. Za samohranu majku je to velika pomoć i olakšanje pošto je tako lako mogla ponovno se vratiti na posao. Dadilja ili dječji vrtić za ove dvije majke nije dolazio u obzir.

„Dojiti tuđe dijete je jednostavno gadno!“

Za obje majke je dakle normalno da Jessica ne doji samo svoje dijete, već i Charlieno no mnogi ljudi to smatraju čudnim. Kada je Jessica podjelila na Facebooku fotografiju sebe kako doji dvoje djece, nije joj bilo ni na kraj pameti kakvu će lavinu rasprava to pokrenuti. Mnogi korisnici Facebooka smatraju kako je dojenje dijeteta koje biološki nije tvoje nešto krivo, loše, čudno i gadno.  Drugi korisnici pak brane ove dvije majke komentirajući kako su dadilje-dojilje prije puno godina spasile nebrojene živote te kako bi, kad bi mogli, lajkali ovu fotografiju još milijun puta.

Jessicu i Charlie ne smetaju kritike pošto su obje uvjerene kako mogu svoju djecu i na ovaj način odgojiti sa puno ljubavi. „Dojiti dijete je zdravo“, kaže Jessica. „I normalno je da se zdrave žene međusobno pomažu, pogotovo kada jedna od majki nema mogućnosti to sama napraviti.“

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0