Life&style

Je li u redu da spavam gola pokraj sina?

Stvarno???? Ovo bizarno pitanje postavila je jedna mama na forumu i izazvala požar veći od onog ljetos u zaleđu Šibenika. Sin, naime ima 16 godina...

Na jednom online forumu pojavilo se pitanje koje je uznemirilo širu web zajednicu: je li u redu što spavam gola pokraj svog 16-ogodišnjeg sina?" Pitanje je izazvalo, kako smo već rekli, puno reakcija.

 | Autor: Daily Mail Screenshot Daily Mail Screenshot

I samoj mami situacija što se uz podmladak valjuška gola bila je malo sumnjiva, mada nije jasno naznačila zašto to uopće čini. Daily Mail je pak izvjestio da je njezin post morao biti skinut zbog mnogih uznemirujućih odgovora. Vulgarnih, uvredljivih itd. Više od 500.000 klikova i stotine i stotine komentara pokazale su koliko su šokirani bili korisnici. U nekim se komentarima spominjalo čak i zlostavljanje djeteta. 

 | Autor: Daily Mail Screenshot Daily Mail Screenshot

"Ne razumijem koja je namjera toga, što ste željeli time postići?", "Zbunjujete sina koji se sad počinje zanimati za djevojke svoje dobi, možda će vas jednom zaboraviti", "Ne spavajte goli pokraj sina!", "Spavati gol pokraj svoje djece te dobi u našem je društvu neprirodno, morate shvatiti da u kući sada imate mladog muškarca i da ga zbunjujete!" i "Ako vaš sin slučajno spomene pred prijateljima ili nastavnicima da spava u krevetu s golom majkom, bit će ekstremno ljuti" bili su neki od komentara.

 | Autor: Daily Mail Screenshot Daily Mail Screenshot

Jasne granice su važne, smatrali su, golotinja i seksualnost su usko povezane. 16-godišnjak mora imati mogućnost da sam otkrije i iskusi svoju seksualnost.

Možda vas zanima Progovorila majka koja gradom vuče dijete na uzici Rubrika Stars Stars
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0