Life&style

Je li ovo retuširano ili su to pravi trbušnjaci Jennifer Aniston? Skidamo kapu ako jesu

  • Jennifer Aniston ponovno je očarala obožavatelje pokazujući zategnutu figuru u novom promotivnom oglasu za svoj omiljeni fitness brend, 'Pvolve'
  • Zvijezda kultne serije 'Prijatelji' navodno vježba tri puta tjedno (samo?) za ovakve trbušnjake
  • Kako god, Jen (55) doista izgleda nestvarno dobro…

Zvijezda serije 'Prijatelji', Jennifer Aniston, povezana je s inovativnim fitness brendom 'Pvolve' od 2023. godine, koji spaja funkcionalne vježbe s opremom koja se temelji na otporu kako bi se stvorio učinkovit režim vježbanja. U objavi na Instagramu je Jennifer prikazana kako pokazuje vježba koristeći nekoliko komada 'Pvolve' opreme za vježbanje. Na chic smeđoj pozadini glumica samouvjereno demonstrira svoju rutinu vježbanja. Uhvaćena je kako kleči na elegantnoj crnoj podstavljenoj prostirci, s jednom ispruženom nogom, dok vješto koristi elastičnu traku omotanu oko gležnja za otežavanje vježbe. 

 | Autor: Instagram @jenniferaniston Instagram @jenniferaniston Foto: Instagram@jenniferaniston

Uz graciozno istezanje, Jennifer se naginje na jednu stranu, ruku ima ispruženu iznad glave te bez napora drži traku na mjestu. Njen sportski komplet je i moderan i funkcionalan, ističući nevjerojatnu tjelesnu građu, a osobito trbušnjake. Nosi duboki bijeli sportski grudnjak u kombinaciji s crnim tajicama visokog struka i bijelim tenisicama, odišući elegancijom i snagom. 

Slogan oglasa, 'Fitness, evolvated', savršeno opisuje brend, pozivajući sve da istraže inovativnu fitness metodu koja obećava transformaciju vježbanja. Jenniferina podrška 'Pvolveu' nastavlja nadahnjivati njezine obožavatelje, pokazujući njezinu predanost održavanju fit i zdravog načina života.

Proljetni izazov

Ranije ovog mjeseca je Jennifer sudjelovala u proljetnom izazovu s 'Pvolveom', dodatno učvrstivši svoju ulogu ikone fitnessa. Za početak izazova pokazala je svoju zavidnu figuru u crnom sportskom grudnjaku i odgovarajućim tajicama visokog struka, a izraz njezina lica odavao je odlučnost i usredotočenost. Drži loptu za vježbanje, spremna prihvatiti izazov.

 | Autor: Instagram @jenniferaniston Instagram @jenniferaniston Foto: Instagram@jenniferaniston

Obožavatelji su preplavili odjeljak s komentarima s divljenjem i ohrabrenjem. „Naša moćna djevojka“, napisao je jedan obožavatelj. Drugi su je hvalili kao svoju „najveću inspiraciju“ i izrazili uzbuđenje zbog izazova, rekavši: „Ovo izgleda fantastično.“

Možda vas zanima Što je 15-15-15 trening koji obožava Jennifer Aniston i odobravaju li ga stručnjaci? Rubrika Life&style Life&style

Nekoliko dana prije Jennifer se pojavila u videu Well+Good, gdje je izvela niz vježbi. Odjevena u potpuno crni komplet, uključujući sportski grudnjak i uske tajice, Jenniferina zadivljujuća figura i impresivni trbušnjaci bili su u potpunosti prikazani. U videu je bez napora izvodila čučnjeve i dizala noge, uključivši girju kako bi dodala intenzitet svojoj vježbi. 

Naslov je Jenniferin pristup fitnessu, naglašavajući važnost izgradnje snage iznutra prema van fokusiranjem na unutarnje mišiće poput dubokog corea, a ne samo na površinske mišiće.

 | Autor: Instagram @jenniferaniston Instagram @jenniferaniston Foto: Instagram@jenniferaniston

U nedavnom intervjuu Jennifer je govorila o svojoj fitness rutini, nudeći vrijedne savjete. „Nekada sam mislila da moram vježbati svaki dan“, rekla je. „Mislim da je dobro raditi nešto svaki dan, čak i ako je to samo istezanje, pokretanje tijela na neki način, šetnja, ali doista jak trening? Tri do pet puta tjedno je za mene dovoljno."

Ponudila je ohrabrenje onima koji se bore pronaći motivaciju, predlažući jednostavnu, ali učinkovitu strategiju. „Ako se mučiš, ako ti je teško, možeš raditi bilo što pet minuta“, rekla je. „Jednom kad prijeđeš preko prve prepreke zvane 'Ne želim vježbati!', sve nekako sjedne na svoje mjesto. Nisam guru fitnessa. Ali, ako se doista osjećam nemotivirano, kažem: 'Samo se pomakni barem pet minuta' i onda vidi što možeš.“

 | Autor: Instagram @jenniferaniston Instagram @jenniferaniston Foto: Instagram@jenniferaniston

Foto: Pixsell, Jennifer Aniston bob frizura Možda vas zanima Kraljica dobre frizure, Jennifer Aniston, još jednom je pokazala zašto volimo kratku kosu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @jenniferaniston
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    prezgodna