Life&style

Je li ovo previše seksi za 13-godišnjakinju?

13-godišnja Shania želi postati profesionalni model. Mama Carmen ju je pratila na prvo snimanje, a a fotografije koje su nastale vrlo su seksipilne. Rađaju li se nove Kardashianke, na njemački način?

Na reality-showu „Die Geissens“ („Glamurozna obitelj Geissens“) koji se prikazuje na njemačkom RTL2 programu, ova obitelj pokazuje općem pučanstvu „strašno glamurozan“ život. Obje kćeri Roberta i Carmen Geiss su konstantno pod svjetlima reflektora te su odrasle kao javne osobe. Dakle, nije ni čudo da Shania želi postati model. 

U epizodi koja je emitirana 30. 10. 2017. godine, gledatelji su mogli pratiti prvi shooting 13-godišnjakinje za njen prvi vlastiti profi „book“. Pri tome 13-godišnjakinja odjednom nije više djelovala djetinjasto, nego sasvim odraslo – a što je uzmemirilo dobar dio gledatelja. 

 | Autor: miss miss Osim što su neki predbacivali roditeljima da „guraju“ Shaniju u prvi plan ispred svoje godinu dana starije sestre Davine, što je manje važno, postavilo se pitanje jesu li fotografije s obzirom da se radi o 13-godišnjij djevojčici preseksipilne? Da, jesu, ako se nas pita. Da stvar bude gora, i s Davinom, koja uopće nema želju postati model, također su snimljene (seksi) profesionalne fotografije… Što otvara mnoga pitanja, od bolesno ambicioznih i slave željnih roditelja do tretiranja djevojčica kao seksualnog objekta. Rađaju li se nove Kardashianke, na njemački način? Mislim, dosta nam je i ovih...

Photo: miss

Komentari 0