Life&style

Je li ovo nova hit serija?

Pomutnja oko serije "13 Reasons Why" još uvijek traje, ali ekipa iz Netflixa svejedno izbacuje novi materijal. Radi se o seriji "Friends From Collage" koja govori o skupini ljudi koji su se družili na koledžu, a sada su se našli dvadeset godina nakon završetka koledža.

Priča se vrti oko grupe prijatelja koju čine glumci Fred Savage (Max), Keegan Michael Key (Ethan), Annie Parisse (Sam), Nat Faxon(Nick), Jae Suh Park(Marianne) i nama najpoznatija, Cobie Smulders (Lisa), po ulozi Robin u seriji "Kako sam upoznao vašu majku". Serija istražuje odnose prijatelja koji se nalaze nakon dva desetljeća. Propituju se stara prijateljstva, vraćaju se romantični osjećaji, a nostalgija za prošlim vremenima nikad nije bila jača. Također, u priču se upleće i kriza srednjih godina, jer se likovi serije opako približavaju baš tom desetljeću. Svakodnevni problemi isprepleti su dozom humora, ispijanjem povećih količina alkohola, i spavanjem jedinih s drugima. Zvuči li ti kao da ovi likovi ne žele odrasti?

 | Autor: Netflix Netflix

Zašto se ovoj seriji predviđa velik uspjeh? Jer od starta nije planirana druga sezona, nego se scenarij gradio kao zaokružena priča. Također, ovo je realniji prikaz školskih okupljanja. Stari prijatelji se sretnu, provedu u društvu najviše nekoliko tjedana, i tu je završetak priče. Jer, na kraju krajeva, svatko mora odrasti. A to je zamisao producenata ove potencijalno hit serije. Scenarističko - producentski tandem čine supružnici Nick Stoller i Francesca Delbanco, a Stoller je javnosti poznatiji i kao redatelj komedija "Preboljeti Saru Marshall" i "Get Him to the Greek). Također, u cijelu priču su unijeli i osobne doživljaje jer su i sami pohađali Harvard. Što misliš, u kojem se liku kriju Nick i Francesca?

Photo: Screenshot Youtube

Komentari 0