Life&style

Je li ovo najzgodniji liječnik u Hrvatskoj? Splitski anesteziolog je markantan i uspješan - i trenutačno nije u vezi

  • Zanimanje liječnika u zadnje vrijeme je pod povećalom interesa javnosti, a anesteziolog sa zagrebačkog Rebra ima još pokoji adut zbog čega mu ne manjka pozornosti
  • Naime, zgodni Splićanin stresa se rješava u teretani, a rezultat je uistinu ugodan oku
  • Prema njegovom statusu na Facebooku, trenutačno nije u vezi

Pametni su, puni empatije i razumijevanja, galantni, a posebno nemamo ništa protiv kada su i zgodni! Naravno da im skidamo kapu zbog napora koje ulažu u pandemiji, no nekim liječnicima pošlo je za rukom da pozornost privuku i svojim izgledom. Zgodan, markantan i mišićav Splićanin s adresom u Zagrebu dobro je poznat svojim kolegama, a njegove kolegice smatraju kako se radi i o najzgodnijem doktoru. Josip kojeg prijatelji zovu Joey (potpuni podaci poznati redakciji), rodom je iz Splita i radi na zagrebačkom Rebru, a mi ne možemo ne primijetiti - uistinu ima ugodnu vanjštinu.

Možda vas zanima Talijani nisu prvaci samo u nogometu, što kažeš na ovog doktora? Svi žele kod njega na pregled Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Facebook/Josip Kovačević Facebook/Josip Kovačević

‘’Ja mislim da je on najzgodniji hrvatski liječnik. Ma ustvari, ne mislim. Znam da je‘’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju jedna od njegovih kolegica.

Ovih 5 muškaraca redom su zgodni, ali pogledaj što im je još zajedničko

Josip je vrhunski anesteziolog koji se zajedno sa svojim kolegama brine za najugroženije pacijente. Njegova pozornost usmjerena  je na one koje su završili na respiratoru, bilo da su zbog Covida završili na intenzivnoj ili su žrtve prometnih nesreća. No, pazi i na pacijente tijekom teških operacija

 | Autor: Facebook/Josip Kovačević Facebook/Josip Kovačević

Školovao se na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, ali i na javnom istraživačkom kanadskom sveučilištu McMaster (McMaster ili Mac) gdje je odradio i stručnu praksu. 

U ovim zemljama vlada "nestašica" žena, a pogledaj kako zgodni frajeri tamo čekaju

Stresa se najradije se rješava u teretani, a rezultate pokazuje i na svojoj Facebook stranici. 

 | Autor: Facebook/Josip Kovačević Facebook/Josip Kovačević

‘’Aaaaa… koji pogled’’, ‘’Macan!’’, ‘’Najzgodniji doktor u Hrvatskoj’’, ‘’Kao šećer’’, ‘Joey, srušit ćeš Facebook’’, ‘’Jako si zgodan Josipe’’, samo su neki od komentara ispod Josipovih fotografija. 

 | Autor: Facebook/Josip Kovačević Facebook/Josip Kovačević

Osim teretane, Josip izgleda pronalazi i vrijeme za druge interese kao što su dresura životinja, pilotiranje i alpsko skijanje.

 | Autor: Facebook/Josip Kovačević Facebook/Josip Kovačević

A sad ono najvažnije: Sudeći prema Facebook statusu, Joey trenutačno nije u vezi! Sigurno ti je srce barem malo zatitralo. Ipak, ne sumnjamo kako će ovaj uspješan i zgodan Splićanin kada dođe vrijeme uspjeti pronaći ono što traži. 

 | Autor: Facebook/Josip Kovačević Facebook/Josip Kovačević

Photo: facebook

Komentari 0