Life&style
Jason Momoa

Jason Momoa "zaboravio" je odjenuti hlače za nastup u TV showu. Hmmm...

  • Zvijezda filma 'Aquaman i izgubljeno kraljevstvo' gostovat će u popularnom showu 'Saturday Night Live' ove subote 
  • Čini se da je glumca toliko oduševilo da će po drugi puta biti domaćin 'SNL-a' da je u najavnom videu zaboravio odjenuti – hlače! 
  • Reakcija vidno uzbuđene članice ekipe showa doista je fenomenalna

Čini se kako se glumac Jason Momoa ne želi zamarati s 'manjim detaljima' dok se priprema vratiti kao voditelj Saturday Night Livea, gotovo pet godina nakon što je prvi put vodio NBC-jevu seriju skečeva. Momoa će po drugi put biti domaćin 'SNL-a', a pridružit će mu se glazbena gošća, kanadska pjevačica Tate McRae. Glumac je debitirao kao domaćin u prosincu 2018., u 44. epizodi sezone, koja je uključivala glazbu banda 'Mumford & Sons'.

U videu objavljenom u srijedu, vidi se kako Momoa radosno ulazi u Studio 8H dok upija svaki trenutak prije svoje druge prilike da bude domaćin. Članica ekipe showa, Ego Nwodim, promatra ga iz daljine, ali ga konačno mora obavijestiti da mu nedostaje ključni element njegove garderobe – hlače! 

„Volimo te, ali jednostavno ne možeš ovdje nositi samo donje rublje“, kaže Nwodim, nakon što video otkriva da Momoa ispod struka očito nosi samo gaće. „Ovo je radno mjesto!“, dodala je. 

Jason Momoa, Aquaman Možda vas zanima Jason Momoa vraća se kao Aquaman u filmu 'Izgubljeno kraljevstvo', ovaj puta sa sinom Rubrika Life&style Life&style

To je navelo naizgled skrušenog Momou da odgovori: „Žao mi je. Kad sam uzbuđen, zaboravim hlače.“

Nwodim zatim odgovara: „Pretpostavljam da će me to jako omesti. Hajde, obuci nešto.“ Međutim, domaćin nije imao hlače pri sebi…

 | Autor: NBC NBC Foto: NBC, Jason Momoa

Momoa se vraća u SNL kako bi promovirao svoj nadolazeći film 'Aquaman i izgubljeno kraljevstvo', koji označava posljednji film studija Warner Bos. i njegovog DC Extended Universa. Prošle je godine objavljeno da će James Gunn i Peter Safran biti zaduženi za novostvoreni DC Studios, kojemu je 'Superman: Legacy' prioritet za izdanje u 2025. godini. 

Inače, 49 sezona showa 'Saturday Night Live' krenula je otkako se završio štrajk hollywoodskih pisaca. Timothée Chalamet bio je domaćin aktualne epizode, a njegov je monolog je uključivao i pjesmu koja slavi nedavni završetak obustave rada SAG-AFTRA-e.

Ben Hardy Možda vas zanima Tko je Ben Hardy koji glumi Olivera u novoj romantičnoj hit komediji 'Love at First Sight'? Rubrika Life&style Life&style
Photo: NBC
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    haha