Life&style 23. studenoga 2015.

Jack`s Greatest Ever Party u Tucmanu

Španjolska soul senzacija The Excitements opravdala je svoj nadimak dinamita na pozornici odličnim nastupom u sklopu najvećeg tuluma sezone, Jack`s Greatest Ever Partyja, koji se u subotu održao u zagrebačkom Tucmanu. Brojni posjetitelji, među kojima su bile i Nevena Rendeli i Nataša Janjić, Hrvoje Šalković i Ana Gruica, Mirna Medaković i Hrvoje Stepinac, Antonio Franić, Sandi Cenov te Mateo Cetinski, uživali su u vatrenom nastupu benda na čelu s pjevačicom Koko-Jean Davis.

Vatrena soul diva, kako ju je nazvao The Guardian, publici je pokazala što znači eksplozivan i vibrantan nastup, a njena energija podsjetila nas je na veliku Tinu Turner.

 | Autor:

Osim Koko-Jean Davis, ovaj sjajan bend čine i Adrià Gual na ritam gitari, Daniel Segura na bas gitari, Albert Greenlight na glavnoj gitari, Jose Luis Garrido na bubnjevima, Nico Rodríguez Jauregui na bariton saksu i Jordi Blanch na tenor saksofonu. Grupa je osnovana 2010. godine u Barceloni, a vrlo brzo je osvojila Španjolsku, a potom i ostatak Europe svojim r'n'b i soul zvukom te uzbudljivim live nastupima. Svojim koncertom i glazbom koja  podsjeća na Ettu James, Ikea i Tinu Turner, rane godine Jamesa Browna ili Sugar Pie de Santo oduševili su i okupljene u Tucmanu.

 | Autor:

Jack`s Greatest Ever Party u Tucmanu dio je Gentleman Jack's Barber Shopa, projekta koji je i ove godine pokrenut s ciljem ponude jedinstvenog mjesta na kojem svatko može uživati u različitim sadržajima - brijačnici, vintage izložbama, dobroj glazbi s ploča te Gentleman Jack's viskiju. Brijačnica je otvorena do 5. prosinca, a ne treba zaboraviti kako je i humanitarnog karaktera jer svi skupljeni dobrovoljni prilozi bit će uplaćeni u korist akcije Movember koja se održava svake godine u studenom, kada muškarci puštanjem brkova potiču osvješćivanje javnosti o raku prostate.

Komentari 0