Life&style

I ti možeš osvojiti outfit iz nove Zoe kolekcije

  • Svi koji su se prošlog tjedna našli u centru Zagreba imali su jedinstvenu priliku – vidjeti Jennifer Lopez uživo!
  • Poznata po svojim očaravajućim modnim kombinacijama, glazbena diva ni ovaj put nije razočarala i zablistala je u najnovijoj kolekciji poznatog hrvatskog brenda Zoe leggings
  • Ukoliko vam se dopada ono što vidite, iskoristite pre-sale popuste i ugrabite novu Aura kolekciju po sniženim cijenama

U slučaju da ste taj dan uživali u prvim zrakama sunca na zagrebačkom Zrinjevcu ili Europskom trgu, među prvima ste mogli vidjeti modele iz najnovije Zoe kolekcije – Aura. Očaravajuća, atraktivna, kreativna i jedinstvena – svi ovi pridjevi opisuju novu Zoe kolekciju koja baš poput ove latino dive na svakom koraku plijeni znatiželjne poglede.  | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Još jedna vrhunska transformacija Marine Mamić

Iako je izazvala pravu pomutnju među prolaznicima i sve nas vješto zavarala, ovaj put, nažalost, nije Jennifer Lopez svratila do Zagreba. Riječ je o još jednoj vrhunskoj transformaciji poznate zagrebačke vizažistice Marine Mamić koja je najavila veliki pre-sale nove Zoe kolekcije u Polleo Sportu.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Marina posljednjih godina oduševljava pratitelje na društvenim mrežama svojim vrhunskim transformacijama u poznate osobe, među kojima su se našli Angelina Jolie, Cardi B, Michael Jackson, Kim Kardashian, Julia Roberts i mnogi drugi. Širokoj javnosti postala je poznata i kao dio vizažističkog tima u popularnoj televizijskoj emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, a njezine najbolje transformacije popratili su i poznati svjetski mediji.

Za stvaranje jedne vrhunske transformacije potrebni su sati truda i rada. Provjerili smo koliko joj je trebalo da zablista kao popularna glazbena diva:
''Svaka transformacija je zahtjevna pa je tako bila i ova u J.Lo, no kako sam dan prije same kampanje vježbala transformaciju, onda mi je na sam dan kampanje trebalo manje vremena za make-up. Nešto manje od tri sata'' - otkrila nam je Marina

Aura vas čeka u Polleo Sportu

Ako i vi želite baš kao J.Lo, odnosno Marina, zablistati u novom Zoe outfitu, do 25. travnja svratite do najbliže Polleo Sport poslovnice ili na webshopu istražite novu Aura kolekciju

Budući da je među prvima imala priliku vidjeti i isprobati novu kolekciju, upitali smo Marinu za njezine dojmove: 
''Kod nove Zoe Aura kolekcije me oduševila udobnost, kvaliteta i dizajn. Materijal se savršeno prilagodio mome tijelu, osjećala sam se udobno u svemu što sam isprobala. Još k tome sve iz kolekcije izgleda moderno i lijepo! Idealna je za sve - za trening, posao ali i za običnu šetnju po gradu''. 

Pre-sale popusti do čak 50%!


Najnoviji modeli čekaju vas u Polleo Sportu s popustima do čak 50%; uz prvih 200 kupnji partner pre-salea Nescafe daruje šalicu za kavu, a u svakoj pre-sale narudžbi naći će se i kava na poklon. 
Aura kolekcija inspirirana je jutarnjom rosom, slobodom bivanja i mirisima lavande i kadulje – svim osjetima koji oporavljaju dušu i daju energiju koja nam pomaže da sjajimo. Svojom novom kolekcijom, Zoe vas želi odvesti na duhovno putovanje u prirodu, prema svjetlima aure koja iz nje izviru.

Inovativni krojevi, moderan dizajn, očaravajuće nijanse – sve to donosi Zoe Aura kolekcija. Od sportskih kombinacija poput trenirke, tajica i sportskog grudnjaka, do male crne haljine, haljine za plažu, kupaćih kostima i donjeg rublja. U ovoj kolekciji Zoe vas poziva da otkrijete boju svoje aure i sjajite u novoj kolekciji.   | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Ne zaboravite da je u pitanju pre-sale akcija, što znači da možete u poslovnicama pogledati i isprobati željene modele te napraviti narudžbu, a paket s vašim novim Zoe outfitom kreće prema vama od 26. travnja, odnosno od tada ga možete podići u poslovnici.
Sve modele iz Zoe Aura kolekcije pogledajte OVDJE.

Pravila nagradnog natječaja

 

Fill out my online form.
 
 
 
Dobitnica Zoe outfita je Kristina Perić. Čestitamo!

Photo: Pr/ Iskon
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeljko66

    Kao prvo naslov je dezinformacija, odnosno laž. To je kažnjivo po hrvastkim Zakonima o javnim medijima. Drugo, koliko glup moraš biti da uopće napišeš ovakav naslov - a u pitanju je laž i dezinformacija?! Na ovakav način privlačiti posjetitelje na ... prikaži još!
  • MarijaPotočki

    Katarini svaka čast ali ovdje ne vidim JLo... Samo prejako našminkanu ženu...