Life&style

Izravno s plaže i za plažu: ovaj slatki prijenosni hladnjak ujedno je i zvučnik!

  • Ako misliš da je deplasirano i totalno neseksi na plažu nositi hladnjak s hranom, ovaj te možda preobrati
  • Osim što hladi piće, još i svira. S ovom frižider torbom - zvučnikom, imaš kompletnu uslugu!
  • Ideja za ovaj proizvod rodila se na australskim plažama, ali nema ni ništa protiv dalmatinskih ili primorskih

Rođen  i odrastao na australskmh plažama, kako stoji u opisu ovog tehnološkog križanca na prodajnoj stranici, on je najbolji ljetni dodatak za odlazak na plažu ili u prirodu ove sezone. Gdje se možeš udobno zavaliti s hladnim pićem pri ruci i glazbom po svojoj želji. Ha, više se ne čini tako deplasirano tegliti hladnjak po užarenoj plaži?  

 | Autor: Pr/sunnylife Pr/sunnylife

Možda su nam dosad na spomen frižider torbe iliti prijenosnog hladnjaka na um padali štedljivi turisti, odlučni da od 9 do 6 sjede na suncu, ali sad se ova naprava čini puno više cool. Must have, za nadogradnju doživljaja kad knjiga i bočica tople vode više nisu dovoljni. Ime mu je Sunnylife, a zapremnina hladnjaka je 15 litara. Preračunato u konkretne mjere za tekućinu, u njega stane 16 limenki pića plus led... 

Za savršen ugođaj: Ova praktična Ikeina zvučnik lampa uljepšat će ljetne večeri

 | Autor: Pr/sunnylife Pr/sunnylife

Ima bluetooth tehnologiju, spaja se na FM radio ili USB, puni se preko USB kabla... A još i ima fora retro dizajn idolazi u mint zelenoj i puderasto ružičastoj boji. I pametan i zgodan!

Možda vas zanima Barbie auto pretvoren u divovski luftić?! Za ovim volanom zabava mora biti dobra! Rubrika Life&style Life&style

Hranu i piće održava hladnima, svira što želiš, a bit će i najbolji prijenosni hladnjak na plaži. Pripremi se za zavidne poglede. Ovaj hladnjak-zvučnik možeš naručiti ovdje, a i nekim drugim web trgovinama, a cijena mu je oko 890 kuna.  

Photo: Pr/sunnylife

Komentari 0