Life&style

Izložba mladih fotografkinja Karmen Poznić i Ane Šesto

Dvije hrvatske fotografkinje i prijateljice, Karmen Poznić i Ana Šesto udružile su fotografske snage i napravile izložbu pod nazivom ‘Impact’ u sklopu projekta Art Clubbing koja će se otvoriti u klubu Pepermint u utorak 24. rujna.

 | Autor: Karmen Poznić i Ana Šesto Karmen Poznić i Ana Šesto

Dva različita umjetnička aspekta spojile su u jedno, te odlučile prikazati kako je to kad se sudare dva različita fotografska afiniteta i stupe na pozornicu, te tako u srazu svojih fotografskih objekata ponuditi publici onaj imaginarni fokus koji ih povezuje. Fotografije koje izlažu prate jednu i drugu autoricu tražeći od svakog gledatelja pronalazak zajedničke komunikacijske točke, asocijativne jezgre.

 | Autor: Karmen Poznić i Ana Šesto Karmen Poznić i Ana Šesto

Za ovu priliku odlučile su prikazati radove koji do sada nisu bili izloženi. Tu premijernu svojevrsnu uparenost i paralelnost fotografskih svjetova moguće je usporediti s autićima u lunaparku koji svakim svojim sudarom (srazom) izazivaju osmijeh. Ovo je prva njihova autorska suradnja u potrazi za vašim osmijehom rađena u autorskom užitku voljene pasije. Nadamo se kako neće biti i zadnja.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Karmen Poznić i Ana Šesto

Komentari 0