Life&style

Izlazi dokumentarac o Seleni Gomez koji otkriva njezine teške zdravstvene borbe: "Ovo je za mene novi početak"

  • Slavna pjevačica i glumica Selena Gomez gotovo cijeli život je pod svjetlima reflektora, a sad ćemo dobiti uvid u njene osobne borbe te probleme s mentalnim zdravljem
  • Na Apple TV+ sljedeći mjesec dolazi 'Selena Gomez: My Mind & Me', dokumentarac koji će prikazati Selenin život s lupusom, pripreme za nastupe te prilagodbu novom načinu života
  • Selena je opisala koliko je prestrašena, ali i uzbuđena podijeliti ovu stranu sebe sa svojim obožavateljima

Ove godine već smo vidjeli objave nekoliko dokumentaraca o slavnim glazbenim zvijezdama, poput 'Halftime' o karijeri i životu Jennifer Lopez te 'Nothing Compares', koji preispituje nasljeđe pjevačice Sinead O'Connor. Uskoro ćemo imati priliku pogledati još jedan dubok i osoban dokumentarni film koji u studenom stiže na Apple TV+, a radi se o 'Selena Gomez: My Mind & Me', koji priča priču o velikim borbama talentirane pjevačice i glumice s mentalnim i fizičkim zdravljem te njen put prema oporavku.

Iščekivani dokumentarac svjetsku će premijeru imati 4. studenog na streaming platformi Apple TV+ te je opisan kao "jedinstveno surov i osoban dokumentarac". Pratit će za Emmy i Grammy nominiranu zvijezdu serije 'Only Murders in the Building' na njenom šestogodišnjem putovanju "u novo svjetlo" nakon prilično teškog razdoblja u životu tijekom kojeg joj je dijagnosticirana autoimuna bolest lupus te depresija i anksioznost te se još uvijek oporavljala od transplantacije bubrega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Možda vas zanima Pogledali smo Netflixov najnoviji true crime hit: Nevjerojatna priča o tinejdžerima koji pljačkaju svoje slavne idole Rubrika Life&style Life&style

Redatelj dokumentarca je Alek Keshishian, zaslužan i za dokumentarni film o kraljici popa, 'U krevetu s Madonnom', koji prati Madonnin život tijekom njene svjetske turneje Blond Ambition, 1990.

"Malo sam nervozna, no istodobno uzbuđena s vama podijeliti ovu stranu sebe", napisala je Selena Gomez na Instagramu uoči objave trailera za film, koji je na svojem profilu podijelila jučer, na Svjetski dan mentalnog zdravlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

U traileru su prikazane isječci iz kućnih videa iz 90-ih, dok je Selena bila dijete, isprepleteni s aktualnim isječcima, dok ju prati filmska ekipa, tijekom probi te nastupa i prilikom liječenja u bolnici.

U dokumentarcu ćemo imati priliku vidjeti kako se Selena prilagođava novom životu te uči kako pomoći drugima koji se bore sa sličnim problemima. Na kraju trailera možemo čuti Selenu kako govori: "Sve kroz što sam prošla, to će ostati. Samo sad postaje moj prijatelj. Ovo je za mene novi početak".

Možda vas zanima Netflixova serija o Robbieju Williamsu: "Bit će puno seksa, droge i mentalnih problema, nek' se sve vidi!" kaže pjevač Rubrika Stars Stars

 

Photo: Pixsell/ PictureLux

Komentari 0