Life&style

Izašli su novi detalji o 3. sezoni Stranger Thingsa - i jako smo uzbuđeni!

Iako je druga sezona serije 'Stranger Things' stigla u listopadu 2017., svi već pričaju o 3. sezoni - i kao što smo i očekivali, u igri je PUNO spekulacija o tome što nas čeka

Odmah na početku ćemo ti otkriti možda i najveću novost o trećoj sezoni ultra popularne serije 'Stranger Things' koja posljednjih dana kruži američkim medijima - stižu čak tri nova lika! That Hashtag Show je ekskluzivno otkrio kako u Hawkins stižu novi likovi, a procurila su čak i njihova imena. Gradonačelnik Larry Kline, klasični patetični političar iz 80-ih koji nam nikako ne zvuči kao neki cool tip, zatim reporter Bruce koji bi navodno trebao biti jako važan za razvoj priče te Patricia Brown, simpatična stara susjeda koja će biti glavni savjetodavac klincima! Iako Netflix niti jednu informaciju nije službeno potvrdio, moramo primijetiti kako ju nije ni opovrgnuo, a znaš kako kažu "di ima dima, ima i vatre"...

Evo što do sada znamo o 3. sezoni Stranger Thingsa...

Je li sezona potvrđena?

Da! Netflix je službeno dao zeleno svijetlo za treću sezonu još u prosincu 2017., što nas uopće ne treba čuditi - s obzirom na ogroman uspjeh serije. Zapravo, kreatori serije (braća Duffers) su čak dali naslutiti kako već pišu četvrtu sezonu (i da će ona biti zadnja!), dok je producent Shawn Levy u jednom intervjuu za EW bacio hint kako ipak rade i na petoj sezoni! I da će onda zaista biti kraj. 

Kada će biti objavljen datum premijere?

Šuška se kako treća sezona stiže krajem 2018. ili čak u 2019., pogotovo zato što su neki glumci trenutno zaposleni na drugim holivudskim projektima. Millie Bobby Brown, koja glumi Eleven, trenutno snima film Godzilla: King of Monsters, dok Charlie Heaton (Jonathan) u 2018. snima film The New Mutants.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Radnja neće biti smještena samo u Hawkins...

Jedan od najvažnijih trenutaka u drugoj sezoni je odlazak Eleven u Chicago kako bi našla svoju telekinetičku sestru Kali (aka Eight). Tako je započela priča izvan Hawkinsa o kojoj ćemo sigurno još čuti - pogotovo zato što Eleven i Eight imaju nedovršena posla. 

Mind Flayer nije završio s klincima.

U zadnjoj epizodi druge sezone vidjeli smo kako je Eleven zatvorila vrata Mind Flayeru, ali to nije kraj. Još je uvijek u drugoj dimenziji i tek sada zna što Eleven može sa svojim moćima. 

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Puno više će se okrenuti likovima i njihovim individualnim pričama.

Koliko god da nam se sviđao ludi i strašni paralelni svemir druge dimenzije, u sezonama koje slijede ipak će likovi biti u prvom planu. Doznat ćemo više o njihovim međusobnim odnosima, uostalom klici će odrastati pa prema tome priča mora pratiti i njihovu fizičku razliku koja je neizbježna. Ekipa kreće u srednju školu, a s time dolazi i drama, pubertet i još više problema s curama... I dok su se Lucas, Mike pa čak i Will (tko je bila ona djevojka na školskom plesu i hoće li se ona pridružiti grupi?) već susreli s ovim posljednjim, nadamo se da će u trećoj sezoni Dustin procvjetati u mini Stevea. I da, sto posto će Nancy i Jonathan napokon postati par? Iako ćemo zauvijek biti #TeamSteve nakon njegove herojske uloge u drugoj sezoni. Još je jedna stvar sigurna, u trećoj sezoni ćemo puno više viđati Lucasovu drsku mlađu sestru Ericu i da budemo iskreni, to je sve što trebamo znati.  

OMG, level uzbuđenja nam je sad na 100!

Photo: themoviedb.org

Komentari 0