Life&style
Stranger Things

Izašao je teaser za 5. sezonu serije 'Stranger Things', fanovi su na aparatima

  • Megapopularna Netflixova serija 'Stranger Things' se (skoro) vratila
  • Premda je serija još nekoliko mjeseci udaljena od izlaska svoje pete i posljednje sezone, kako bi umirili obožavatelje, kreatori serije objavili su prvi pogled iza kulisa
  • Originalna postava je na okupu, kemija na setu je fenomenalna, a i mi, poput milijuna fanova, jedva čekamo finalnu, 5. sezonu serije

Na svom službenom YouTube kanalu, kreatori serije 'Stranger Things', Matt i Ross Duffer, poznati i kao The Duffer Brothers, objavili su kratki dvominutni video u kojem su otkrili da su "otprilike na pola“ snimanja dugoočekivane 5. sezone serije.

Premda nisu odali nikakve tajne o tome što obožavatelji mogu očekivati od zapleta nadolazeće sezone, koja bi se trebala prikazati 2025. godine, definitivno su razveselili ljubitelje serije. 

U videu se prikazuju isječci sa snimanja, a obožavatelji su dobili uvid u to da je cijela grupa ponovno na okupu, kao i originalna četvorka, Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin), Will (Noah Schnapp) i Dustin (Gaten Matarazzo).

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Stranger Things

McLaughlin kaže: "Kao i svake sezone, nikad ne znate što očekivati“, te dodaje da će se čekanje 100 posto isplatiti. 

Schnapp je dodao: "Tako je uzbudljivo, mislim da će ovo biti najbolja sezona dosad". 

Možda vas zanima Uzbudljive vijesti: uskoro počinje snimanje 3. sezone 'Euforije', a Zendaya, Sidney Sweeney i drugi spremni su na povratak Rubrika Life&style Life&style

Uz napetu novu priču, glumci i ekipa pripremaju se oprostiti od serije nakon više od desetljeća zajedničkog rada.

Millie Bobby Brown, koja glumi Eleven, ispričala je koliko je to velika promjena: "Počela sam sa 10 godina. Sada punim 20 godina", govori. Dodala je i kako je taj osjećaj baš čudan. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Stranger Things

A Sadie Sink, koja glumi Max u seriji, rekla je: "Jednostavno uživamo u svakom trenutku“ dok je hodala kroz goleme garderobe.

Premda je objavljeno vrlo malo detalja o posljednjoj sezoni, otkriveno je da će glumačkoj postavi priključiti još tri glumca, uključujući Nell Fisher (Kiwi, o čijem se izboru nagađalo početkom lipnja), Jakea Connellyja i Alexa Breauxa.

Maya Hawke je također nedavno u jednom intervjuu otkrila da peta sezona serije 'Stranger Things' ima osam epizoda i da su vrlo dugačke. Četvrta sezona je također imala dugu sedmu i osmu epizodu, gotovo jednako dugu kao prosječan film, dok je finale sezone doseglo ukupno dva i pol sata, što je čini najdužom epizodom u seriji dosad.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Stranger Things

Serija 'Stranger Things' je prvi put objavljena 2016. godine i prati skupinu tinejdžera koji se bore sa silama paralelnog svemira. Otkako je objavljena, postala je jedna od najvećih i najpopularnijih Netflixovih franšiza.

Nicole Kidman Možda vas zanima Svi koji su voljeli 'Male laži' uživat će u Netflixovoj seriji 'The Perfect Couple', sa sličnom vibrom i velikim imenima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0