Life&style

Izaberi pravu dekoraciju: Tri prekrasne postavke za uskrsni stol koje će oduševiti tvoje najbliže!

  • Uskršnji nedjeljni ručak ili večera idealno je vrijeme da okupiš obitelj i prijatelje kako biste pojeli izvrsnu hranu, uživali u fantastičnom društvu i pojeli previše čokoladnih jaja!
  • No, sasvim je posebno sjesti za uskršnji stol koji se može pohvaliti zapanjujućom postavom koja pokazuje boju i temu koja slavi tvoj osobni stil
  • Za tebe imamo tri jedinstvene postavke za uskrsni stol koji je zadivljujući, što će osigurati maksimalan učinak uz minimalan napor

Zasigurno imaš stil ili boju koju voliš, a sada ćemo ti pokazati kako tvoj uskršnji stol može biti jedinstven, jer će imati dašak tvoje osobnosti ovisno o stilu koji najviše opisuje tebe.

Kako dodati osobiti dašak uskršnjem stolu?

Pastelni dizajn

 | Autor:

Ako si ljubiteljica proljeća,neka takav bude i tvoj stol. Ovaj stil sadrži niz zabavnih pastela, stvarajući raskošnu i glamuroznu postavku stola, prikladnu za svako jutro, čajanku, ručak ili večeru. Kao ideju možeš koristiti pastelnu paletu i inspiraciju izvučenu iz boja na uskršnjoj torti i tako dodati malo boje na stol", rekla je Liz Amaya, dizajnerica interijera. 

Možda vas zanima 4 stvari koje će začiniti tvoju proslavu Uskrsa Rubrika Life&style Life&style

Dodatak pastela može uljepšati svako područje. Različite svijetle boje poput zelene zečice s prigušenim pastelnim nijansama poput nježne žute i rumeno ružičaste poslužiti će dodavanju dubine i teksture stolu.

“Volim mekoću blijedih, prigušenih boja i s obzirom da je proljeće zašto ih ne koristiti umjesto da budu tradicionalne", pojašnjava dizajnerica.

Bezvremenski klasik

 | Autor:

Ako naginješ klasici i prozračnosti, ova dekoracija mogla bi biti u tvome stilu. Dekoriranje stola za jelo u klasičnijem stilu vrlo je elegantan način za proslavu Uskrsa. Ovakav stil podjeća nas na klasičnu profinjenost kraljevskih obitelji! Dizajnerica Liz kaže: „Volim koristiti neutralnu paletu kako bih klasični i suvremeni stil prilagodila dizajnu uskršnjeg stola.

Isprobaj ovu neobičnu metodu bojanja uskršnjih jaja – sa starim čarapama

Korištenje jednostavnih i bezvremenskih keramičkih ukrasnih komada kroz osnovnu postavu stola - pomoću svijeća, bijelog platna i mekih tekstura upotpunititi ćeš glavne vizualne točke stola. S nekoliko zlatnih detalja kombiniranih s bijelom keramikom tvoj će stol odisati bezvremenskom elegancijom.

Neutralni tonovi nisu samo pouzdani izbor u ukrašavanju, već imaju i presudnu ulogu u pružanju smirujuće atmosfere.

Rustikalni dizajn

 | Autor:

Ako najviše voliš prirodu i rustikalni stil, imamo savjet za tebe kako možeš unijeti osobit dodir na svoj uskršnji stol. Koristeći svježe ili sušeno lišće i tople organske teksture poput drva, unijeti ćeš život i dodir prirode na stol.

Možda vas zanima Neobičan uskrsni recept: Hoćeš li se odvažiti pripremiti Monkey bread, ukusni kruh s cimetom i šećerom? Rubrika Life&style Life&style

Za rustikalan, luksuzan izgled; uberi nekoliko grana svog omiljenog zelenila iz vrta poput eukaliptusa ili bilo čega što možeš pronaći u vrtu. Orašasti plodovi, rustikalne kruške i cimet izvrsni su i za dodavanje teksture. Uz njih također možeš staviti prirodna vlakna poput jute ili lana. Istovremeno ti takvi materijali mogu služiti kao podloga za pladanj ili dekoracija na koju ćeš staviti plodove.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepo