Life&style
Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" 1/10 Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene" Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene"

Ivana Omazić u suradnji s udrugom "Udružene"

Ivana Omazić u suradnji sa sarajevoskom udrugom "Udružene" predstavlja pletene komade aktualne kolekcije

IO Udružene nova je personifikacija u IO Diary-ju. Predstavljamo vam sarajevsku udrugu "Udružene", u suradnji s kojom su nastali voluminozni i skulpturalni, ručno pleteni komadi iz aktualne jesensko-zimske kolekcije IO Ivana Omazić.

 | Autor: Matej Jurčević/ Petra Mrša Matej Jurčević/ Petra Mrša Ručni rad i manufakturne vještine dio su slow fashion filozofije koja se u IO njeguje. Diary donosi intimnu priču o pletiljama iz Sarajeva, u vrijeme kada su plele isporuku za IO. Autorica fotografija je Petra Mrša, dok produkciju potpisuje Nikola Beban.

 | Autor: Matej Jurčević/ Petra Mrša Matej Jurčević/ Petra Mrša  | Autor: Matej Jurčević/ Petra Mrša Matej Jurčević/ Petra Mrša  | Autor: Matej Jurčević/ Petra Mrša Matej Jurčević/ Petra Mrša IO Ivana Omazić Diary je online segment brenda IO Ivana Omazić, zamišljen kao platforma putem koje se prezentira vizija IO odjeće kroz oči umjetnika i suradnika kao što su producenti, fotografi, redatelji, slikari, glumci, ilustratori… Budući da je IO na talijanskom JA, svaki od suradnika predstavlja svoju viziju brenda, svoj vlastiti IO. 

IO Ivana Omazić prodaje se u 70-ak concept storeova diljem svijeta, dok u Hrvatskoj isključivo putem online shopa www.ioivanaomazic.com.

Photo: Matej Jurčević/ Petra Mrša

Komentari 0