Life&style 11. lipnja 2015.

Ivan Jelich oduševio Lisinski

Igor Soban.
1/18

U odličnom nastupu u rasprodanoj dvorani KD Lisinski uživali su između ostalih Lejla i Tarik Filipović, Lana i Marko Pavić, Vedran Zrnić, David Špiler, Lovro Šprem i čitav niz osoba iz javnog i društvenog života Zagreba i Hrvatske.

Mala dvorana zagrebačke KD Vatroslav Lisinski svjedočila je odličnom vokalnom nastupu mladog akademskog pjevača Ivana Jelicha koji je svojim Ethno Remakeom puna dva sata oduševljavao svoje goste i sve ljubitelje ovog specifičnog glazbenog izričaja.

 | Autor: Igor Soban Igor Soban

Široka paleta pjesama iz cijele regije, aranžiranih i otpjevanih u ethno štihu donijele su nove ideje na hrvatsku glazbenu scenu, ali i potvrdile da Ivan Jelich ima svijetlu budućnost na zahtjevnom glazbenom tržištu.

 | Autor: Igor Soban Igor Soban

Glazbeni spektakl Ethno Remake bio je prvi samostalni koncert u Zagrebu, ovog mladog i talentiranog pjevača, ali prema svemu viđenom jasno je da on polako, ali sigurno svojim glasom osvaja regiju.

 | Autor: Igor Soban Igor Soban

O njegovim vokalnim mogućnostima govori i suradnja sa Edinom Karamazovim, ali i činjenica da je njegov koncert jučer svojim nastupom obogatila i proslavljena violončelistica Ana Rucner, te mlada klapa Leggiero kao i Folk Fingers Trio.

 | Autor: Igor Soban Igor Soban

Publika u dvorani je s Ivanom Jelichem pjevala gotovo svaku pjesmu te mu velikim završnim pljeskom i pozivanjem na bis pokazala koliko ih se dojmio njegov glazbeni nastup.

 | Autor: Igor Soban Igor Soban

A u jedinstvenim Ethno Remake ritmovima uživale su i mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske.

Komentari 0