Life&style

Istarski glazbeni spektakl Umagination i ovog lipnja u Umagu

Četvrto izdanje glazbenog spektakla Umagination najavljeno je za prvi vikend mjeseca lipnja od 07. – 09.06. u Umagu!

Četvrto izdanje glazbenog spektakla Umagination najavljeno je za prvi vikend mjeseca lipnja od 07. – 09.06. u Umagu! Trodnevna glazbena manifestacija održat će se na prostoru umaškog hotelskog naselja Istraturist, a sudeći prema partijima proteklih godina Istra će ponovno postati središte plesa i vrhunske glazbe ispod prekrasnog umaškog neba.

 | Autor:

Četvrti po redu Umaginationbiti će ujedno i Road To Ultra Europe Party, a sve ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske koji se u srpnju održava u Splitu i na Hvaru. Tisuće rasplesanih gostiju iz cijelog svijeta posljednje tri godine plesalo je na glazbu najvećih DJ zvijezda današnjice kao što su Fatboy Slim, Tiesto, Eric Morillo, Rev. Run of RunDMC, Axwell, Chuckie i brojni drugi.

 | Autor:

Ograničena količina Earlybird ulaznica za nezaboravni Umagination spektakl 2013. mogu se kupiti od 22. ožujka u sustavu Eventima  po cijeni od 100 kuna.

 | Autor:

Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici http://www.umagination.info/ te na službenoj Facebook stranici Umagination.

Photo: None

Komentari 0