Life&style

Ispunite anketu i osvojite wellness odmor za dvije osobe u Hotelu Katarina 4* u Selcu

  • miss7 i ove godine pokreće Woman's Choice, najveće istraživanje o kupovnim navikama žena u Hrvatskoj
  • Pošto je ovo sedma godina Woman's Choicea, nagrađujemo 7 naših čitateljica!
  • Ispunite anketu i odgovorite na nagradno pitanje, a 7 najsretnijijih čeka super nagrada!
  • Imate mogućnost osvojiti noćenje s wellnessom u Hotelu Katarina 4* u Selcu, a u nagradu su uključeni i doručak, večera i dvije klasične masaže u trajanju od 30 minuta

Treba vam mali odmak od stvarnosti? I super masaža? I šetnja uz more? i dan bez kuhanja? I da ukradete lijepe trenutke sa svojom frendicom ili svojim dragim? Baš dobro jer zahvaljujući anketi Woman's Choice imate priliku osvojiti sve to. Naime, već sedmu godinu zaredom miss7 provodi Woman's Choice, najveće istraživanje o kupovnim navikama žena u Hrvatskoj, a mi uvijek nagrađujemo naše sudionice. Ovaj put njih čak 7 jer ipak smo mi miss7, a ovo je sedma godina Woman's Choicea!

Zašto Woman's Choice? Nije tajna da žene, bilo supruge i majke, bilo solerice, upravljaju kućnim budžetima i pomno biraju kojem će brendu pokloniti svoje povjerenje. Kvaliteta, vrijednost za novac, pouzdanost, dostupnost, društvena odgovornost, dosljednost i mnogi drugi kriteriji igraju ulogu u tome koji će brend osvojiti titulu omiljenog kod žena i upravo zbog toga miss7 pobjedničkim brendovima želi iskazati priznanje i dodijeliti nagradu Woman's Choice. Ujedno želimo zahvaliti svojim vjernim čitateljicama koje odvoje vrijeme i ispune naš upitnik i baš smo sretni što ove godine možemo nagraditi čak njih 7!

Što smo pripremili? Prekrasan izlet u Selce, u tako fancy hotel. Naime, sedam čitateljica će osvojiti noćenje za dvije osobe u sobi s pogledom na more u Hotelu Katarina 4*, uključen je i doručak, večera te dvije klasične masaže u trajanju od 30 minuta.
Možete koristiti i unutarnji bazen te wellness zone, a imate i osiguran parking, što nikako nije beznačajno. Na vama je samo da uživate. Nagradu možete iskoristiti od rujna do prosinca 2024., baš u vrijeme kad se turističke gužve smanje, a vi zaboravite da ste uopće bili na ljetovanju. 

 | Autor:

Smješten na ulazu u pitoreskno Selce, u samom središtu crikveničke rivijere, hotel Katarina neodoljiva je destinacija za sve ljubitelje mora i aktivnog odmora. Uživajte u najvećem vanjskom bazenskom kompleksu s morskom vodom na ovom dijelu Jadrana, koji se proteže na više od 1000 kvadratnih metara, a krasi ga i prekrasan pogled na more i otok Krk.

 | Autor:

 | Autor:

Ali, ako želite čistu relaksaciju, možete posjetiti wellness i spa oazu te uživati u izboru masaža i pomlađujućih tretmana za lice i tijelo, a potom se opustiti u nekoj od sauna, hidromasažnom bazenu ili zoni za opuštanje okruženoj bujnim i mirisnim mediteranskim vrtom.

 | Autor:

 | Autor:

Čim pogledate ove fotografije, poželjet ćete sebi priuštiti boravak u ovoj ljepoti i zato vas pozivamo da ispunite anketu i obavezno odgovorite na nagradno pitanje, a 7 najkreativnijih autorica odgovora će osvojiti ovu genijalnu nagradu. 
Pitanje je: Koga biste poveli sa sobom na ovaj wellness odmor i zašto? 

Ispunite anketu ovdje.

Sretno, vaš miss7

PRAVILA NATJEČAJA

Dobitnice:

1. Antonia Miletić, Ražanac

2. Josipa Grdić, Slunj

3. Hana Ipša, Novi Marof

4. Tamara Ban, Karlovac

5. Lorena Kovačić, Zagreb

6. Jelena Horvatić Šegota, Šenkovec

7. Sanja Belišević, Zagreb

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nema do nase dalmacije
  • manfred

    lijepe plitvice