Life&style

Inovativna rješenja koja olakšavaju svakodnevicu

Galaxy S24 serija pametnih telefona tvrtke Samsung predstavlja pravu revoluciju u svijetu mobilne tehnologije, kombinirajući napredne AI značajke s visokim stupnjem korisničke pristupačnosti. Ova serija, koja uključuje modele Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra, donosi niz inovacija koje svakodnevni život čine jednostavnijim, sigurnijim i zabavnijim, istovremeno pružajući korisnicima vrhunske performanse.

Poboljšana komunikacija

Tekstualne poruke i online komunikacija postali su svakodnevni oblik naše interakcije s prijateljima, obitelji, ali i poslovnim kolegama. Jedna od ključnih značajki Galaxy S24 serije upravo je Chat Assist koji nam uskače u pomoć kada je riječ ne samo o gramatičkim pogreškama koje ispravlja, već i kada je riječ o tonu koji želimo postići – od vrlo službenih mailova do opuštenije komunikacije.

 | Autor:

Pametno bilježenje

Za profesionalce i one koji vode dinamičan život, Transcript Assist i Note Assist predstavljaju revolucionarne alate za upravljanje bilješkama i sastancima. Pomoću tehnologije prepoznavanja govora i umjetne inteligencije, ove funkcije omogućavaju brzu i točnu transkripciju sastanaka te automatsko generiranje sažetaka, čime se štedi vrijeme i povećava produktivnost. Najbolje od svega, uz Galaxy S24 Ultra dolazi i S Pen olovka uz koju je moguće brzo i lako zabilježiti važne bilješke, čak i onda kada je ekran zaključan.

Zagarantirana sigurnost

Svojim najprivatnijim informacijama sada je moguće upravljati bez straha, jer uz Samsung Knox one su zaista dostupne samo nama. Samsung Knox Vault tako na primjer pruža sveobuhvatnu zaštitu protiv hardverskih i softverskih napada stvaranjem sigurnog okruženja koje je izolirano od glavnog procesora i memorije sustava. Pomaže zaštititi osjetljive podatke na uređaju, uključujući informacije za otključavanje zaslona, poput PIN koda, lozinki i pristupnih podataka, a također štiti pristupne ključeve, šifrirajući privatne podatke korisnika pohranjene na uređaju.

 | Autor:

Nikad jednostavniji pronalazak informacija

Recimo da smo na ulici fotografirali neki super bicikl koji nam se svidio i želimo saznati gdje se može nabaviti. Uz značajku Circle to Search with Google, integriranu u ovu inovativnu seriju, moguće je samo jednim potezom S Pen olovke zaokružiti riječ, pojam ili objekt koji želimo pretražiti i u samo nekoliko trenutaka otkrit ćemo sve što nas zanima o istome. Umjetna inteligencija odvest će nas ravno u rezultate pretraživanja na Internetu!

Besprijekorno snimanje i fotografiranje

Inovacije koje S24 serija donosi u snimanju i fotografiranju dodatno obogaćuju korisničko iskustvo. Ovi pametni telefoni ističu se fantastičnom kamerom koju dodatno poboljšavaju AI opcije i alati. Zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije, moguće je snimiti svijetle, šarene i jasne fotografije, čak i u mraku. Također, njihovo uređivanje uz AI opciju Generative Edit postaje jednostavnije jer je moguće ispuniti pozadinu ili učiniti da neželjeni predmeti nestanu u trenu.

 | Autor:

Samsung Galaxy S24 serija nije samo skup impresivnih tehničkih specifikacija, to je ekosustav koji je dizajniran da olakšava, poboljšava i obogaćuje svakodnevicu kroz inovativne tehnologije. Bilo da se radi o fotografiranju, poboljšanoj sigurnosti ili inteligentnim AI značajkama koje pojednostavljuju i automatiziraju zadatke, ovi pametni telefoni postavljaju novi standard u mobilnoj tehnologiji.

Zahvaljujući ažuriranju operativnog sustava One UI 6.1., navedena mobilna umjetna inteligencija sada je dostupna i na odabranim modelima prethodne generacije Galaxy uređaja, na serijama Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9.

Photo: None

Komentari 0