Life&style
Jess Hunt

Influencerica se fotkala u Parizu, a napravila je grešku radi koje joj se svi rugaju: I ja putujem Photoshopom!

  • Društvene mreže mnogi koriste za samopromociju
  • Ipak, neki od njih u tome će se služiti svim raspoloživim sredstvima pa ako je potrebno i fotomontažom
  • Pokleknula je i britanska mlada manekenka Jess Hunt kojoj njezini pratitelji nisu oprostili greške – nekoliko stvari ipak je odalo dok je pokušala prikazati svoj sjajan provod u Parizu 

Britanski model Jess Hunt prati vojska pratitelja na društvenim mrežama koji spremno lajkaju njezina prekrasna izdanja. Ipak, jedna od posljednjih objava zgodne Britanke u kojoj pokazuje prekrasnu figuru u oskudnoj haljinici na mostu Pont d'Iéna (koji povezuje Eiffelov toranj s desnom obalom Seine), ostavila je mnoge u čudu. 

Možda vas zanima Bambi poza, dvostruki trokut... uz ove profi trikove lako je napraviti savršenu Instagram fotku Rubrika Life&style Life&style

Nekolicina nije baš imala riječi hvale za fotografije i video na kojima se Jess šepuri na sredini prometne ceste dok jedan od simbola Pariza, Eiffelov toranj, svjetluca u pozadini. Štoviše, brzo su primijetili nekoliko znakovitih tragova koji upućuju na fotomontažu odnosno da je manekenka ovu divnu pozadinu iskoristila – pa samo kao scensku pozadinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Hunt (@jesshunt2)

Ismijavajući očiti neuspjeh u uređivanju fotografija i videa neki korisnici interneta podijelili su Jessinu objavu uz podrugljive opise poput ‘ Virtualni tuirist’. ‘’I ja putujem Photoshopom’’, dodali su neki.

Instagram slavi rođendan: Ovo je 10 najomiljenijih poza influencera na fotografijama

Oni malo naklonjeniji potrudili su objasniti što je ‘izdalo’ poznati model. Naime, na fotografijama ne postoji nikakva sjena zbog čega, ističu znalci, izgleda kao da se model snimao ispred zelene studijske pozadine. 

‘’Doslovno nema nigdje sjene’’, napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao. ‘’Njezina stopala lebde’’. 

Jess Hunt pozira 'u Parizu' | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Jess Hunt pozira 'u Parizu'

Drugi su primijetili kako Jessino tijelo na snimci izgleda neprirodno oštro te da joj se veličina stopala čini nerazmjerna u usporedbi s linijama na cesti. 

Osim toga, pratiteljima nije promaknulo kako je njezino poziranje i držanje ispred objektiva na vrlo prometnoj cesti nerealno s obzirom na opasnosti. 

Čini se kako Jess nije puno toga uzela u obzir kada se htjela svojim pratiteljima pohvaliti lažnim poziranjem ispred Eiffelovog tornja. Ako uzme u obzir opaske korisnika interneta, možda u fotomontaži bude uspješnija drugi put.  

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    pametna haha