Life&style

Imate učestale urinarne infekcije? Tu je moćna linija femidoc® koja liječi i prevenira

Femidoc® je jedinstvena linija proizvoda za liječenje i prevenciju upale mjehura te odabir broj 1 u Hrvatskoj. Liniju proizvoda tako čine  femidoc® UROEXPRESS®, femidoc® UROEXPRESS® DIREKT te femidoc® MANNOSE gel koji nježno njeguje osjetljivu kožu vanjskih intimnih područja tijekom upale mjehura ili drugih iritacija kože.  

 | Autor:

Upala mjehura je čest problem

Upala mjehura je neugodna i vrlo bolna, a od nje pati veliki broj žena. Najčešći uzrok bolesti su bakterije poput Escherichie coli koje iz crijeva dospiju u uretru, a potom i u mokraćni mjehur gdje izazovu upalu. Simptomi upale mjehura su bol i peckanje pri mokrenju, česta potreba za mokrenjem čak i onda kada je mjehur prazan i bolovi u trbuhu. Kod pojave simptoma važno je djelovati što brže i odabrati lijek koji će pomoći u borbi protiv bolesti, ali neće izazvati neravnotežu crijevne i vaginalne flore.

Spas u 30 minuta

Svi proizvodi iz obitelji femidoc® namijenjeni su liječenju, prevenciji i zaštiti od ponovne upale mokraćnog mjehura uzrokovane bakterijom E. coli. Femidoc® UROEXPRESS® i femidoc® UROEXPRESS® DIREKT uzimaju se oralno, klinički su provjerena alternativa antibioticima, djeluju u roku od 30 minuta nakon uzimanja, dobrog su okusa i nježni za crijevnu i vaginalnu floru.

 | Autor:

Aktivna tvar u oba proizvoda je D-manoza koja se veže na bakterije E. coli i tako sprječava njihovo taloženje na stijenkama mokraćnih kanala pa se bakterije mokrenjem izlučuju iz tijela. Razlika između pripravaka je samo u načinu na koji se uzimaju. Kod pripravka femidoc® UROEXPRESS® sadržaj vrećice se rastopi u čaši vode, a vrećice femidoc® UROEXPRESS® DIREKT koriste se bez vode, direktnim otapanjem u ustima.

Upotrebom proizvoda femidoc® i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.

 | Autor:

Femidoc® MANNOSE gel ima potpuno prirodne sastojke za hidrataciju i njegu koji stvaraju zaštitni sloj na vanjskoj površini intimnih područja. Sadrži aloe veru koja jača zaštitnu ulogu kože, umiruje je i vlaži, D-manozu koja privlači štetne bakterije kako bi se, umjesto na sluznicu, pričvrstile na nju, hijaluronsku kiselinu koja vlaži i stvara zaštitni sloj i mliječnu kiselinu koja pomaže stabilizirati pH vrijednost u prirodnom rasponu.

Femidoc® MANNOSE gel pomaže i kod poremećene ravnoteže mikroflore intimnih područja uzrokovane upalom mokraćnog sustava, liječenjem antibioticima, zaostalom sjemenom tekućinom, hormonskom neravnotežom, menstruacijom, postporođajnim razdobljem i menopauzom.

Ako ste skloni učestalim upalama mjehura, neka Femidoc bude dio vaše kućne ljekarne jer osim što uspješno liječi upalu mjehura, Femidoc ju i sprječava.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0