Life&style

Imaš vlastiti biznis? Prijavi se i osvoji super poslovnu edukaciju - biramo čak 7 dobitnica!

  • Imaš vlastiti biznis, ali on ne napreduje onako kako si zamislila? Želiš bolje rezultate i mnogo više od onoga što sada ostvaruješ?
  • missSMART powered by Vichy je tu da ti pomogne! Reci nam što te muči, a naš stručni žiri odabrat će 7 sretnih dobitnica koje osvajaju poslovnu edukaciju poznate poslovne konzultantice 
  • U suradnji s Ingom Lalić, miss7 i Vichy pomažu ženama poduzetnicama da ostave iza sebe probleme koji ih sputavaju i napokon ostvare uspjeh koji zaslužuju!

Imaš kreativnu ideju, odličnu komunikaciju i mnogo, mnogo uloženog truda, ali tvoj biznis svejedno ne cvjeta? Konstantno nailaziš na zapreke i ne nalaziš rješenja za pojedine probleme? Ako si vlasnica malog, mikro ili srednje velikog poduzeća (pa čak i ako se tek planiraš otisnuti u poduzetničke vode) i ne možeš se pomaknuti s "mrtve točke", vrijeme je da s nama podijeliš svoje probleme jer možeš osvojiti odličnu poslovnu online edukaciju Inge Lalić

Tko je Inga Lalić?

Ova poslovna konzultantica i trenerica ima 20 godina iskustva u poslovnoj edukaciji i savjetovanju. Radila je s više od 500 različitih tvrtki, a iza sebe ima više od 2500 sati individualnog coachinga i više od 1500 poslovnih treninga. Tijekom svog dugogodišnjeg rada pomogla je poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da ostvare svoje ciljeve, povećaju prihode i postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu, a sad može pomoći i tebi! 

Sudjeluj u našem nagradnom natječaju - podijeli s nama svoje konkretne probleme koji te muče u ostvarenju poslovnih planova jer miss7 i Vichy biraju 7 sretnih dobitnica koje će nagraditi poslovnom online edukacijom Inge Lalić. 

Svaka će dobitnica dobiti pristup online edukaciji koja najviše "odgovara" na njihove probleme, odnosno koja će im pomoći riješiti konkretan problem. Zato sudjeluj u nagradnom natječaju i učini prvi korak u svladavanju prepreka koje te muče - podijeli ih s nama! 

 

Fill out my online form.

Pravila nagradnog natječaja

 
 

Dobitnice natječaja missSMART su:

1. Sanja Tašnjer

2. Ružica Pavlov

3. Biljana Lipovac

4. Jelena Čolak

5. Milana Cokarić Korda

6. Suzana Čanađija

7. Paola Čretni

 

Čestitamo!

Photo: Shutterstock

Komentari 0