Life&style

Imaš priliku raditi 'od doma'? Odsad možeš svoj kućni ured prebaciti na jednu od najljepših hrvatskih lokacija

  • Digitalni nomadi i oni koji zbog uvjeta pandemije mogu birati svoje mjesto rada ne moraju pristajati na kompromise
  • Izabrati mogu stimulirajuće okruženje s najljepšom prirodom i sadržajima uz koje će biti još produktivniji
  • Uopće nje komplicirano, trebaju samo ponijeti laptopi zaputiti se na vedriji, sunčaniji i ugodniji jug gdje motivacije neće nedostajati

'Remote work' ili 'rad od doma' kako mi volimo reći, novi je globalni trend, a prigrlili su ga svi kojima to njihov posao ili tvrtka omogućuje ili su ih na to jednostavno potaknuli uvjeti pandemije. Mnoge od nas rad od doma ne smatraju nekim posebnim benefitom, ali sve se ipak može promijeniti. Stimulirajuće i nadasve ugodno okruženje ne mora biti samo produkt mašte.

Možda vas zanima Super ideja! Ovaj stolac s pilates loptom odličan je način za rad od doma, ali i u uredu Rubrika Life&style Life&style

U industriji putovanja sve je počelo početkom pandemije kada je nekoliko otoka u karipskoj regiji otvorilo svoje resorte digitalnim nomadima iz cijeloga svijeta. Sada postoji niz odredišta koji, uz odličan smještaj po principu ”kao kod kuće”, rješavaju čak i radne vize kako bi stranim državljanima omogućili da bez problema ostanu dulje vrijeme.

No, umjesto dalekih Kariba, skočiti možeš i do naše predivne obale, točnije Falkensteiner Premium apartmana Senia u mirnom zatvorenom resortu Punta Skala, samo desetak minuta vožnje autom do Zadra. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Welcome Home Office ponuda omogućuje ti  dugoročni najam apartmana koji možeš pretvoriti u savršeni ured s pogledom! Dizajnerski uređeni, decentni, svijetli i prostrani, različitih kvadratura, s kompletno opremljenom kuhinjom i velikom terasom – trebaš samo donijeti svoj laptop i priključiti se na brzi internet!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Slobodno možeš koristiti i sobe za sastanke s opremom za konferencije, a na raspolaganju imaš i mogućnost printanja i skeniranja. Tu je i "Premium living" usluga, tjedna kupnja prema tvojim potrebama, ali također i mogućnost doručka ili polupansiona – uopće ne trebaš napustiti resort, samo se fokusirati na posao.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nakon posla, treba predahnuti i uživati u životu. Za ljubitelje sporta resort nudi cijeli niz sadržaja – od fitness dvorane do nepreglednih šetnica i staza za trčanje uz more i sportski centar na otvorenom s terenima za tenis, terenom za golf, mini golf, badminton, košarku, mali nogomet, odbojku na plaži, uz najam sportske opreme, a tu je i AquaPura Spa centar koji na čak 6.000 metara kvadratnih ima vanjske i unutarnje bazeni, turski hamam, parne kupelji, brojne saune... Ovdje možeš izbaciti sav stres koji nose radni izazovi! 

Ovako se da živjeti i raditi, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0