Life&style

Imaš li dovoljno hrabrosti? Ovi božićni filmovi su toliko LOŠI da ih jednostavno moraš pogledati!

  • Za sve obožavateljice božićnih filmova pripremile smo pravu poslasticu!
  • Izdvojile smo filmske naslove koji su toliko loši da su zapravo dobri te je s njima zabava zagarantirana
  • Kojih se to devet filmova našlo na popisu možeš otkriti u nastavku. Jesi li već pogledala koji?

Ako voliš božićne filmove i s nestrpljenjem si dočekala ovo za mnoge najsvečanije doba godine imamo za tebe pravu poslasticu. Naime, složili smo listu filmskih prijedloga čija je glavna karakteristika ta da su "toliko loši da su zapravo dobri". Na listi se nisu našli samo televizijski filmovi ili oni B produkcije, već su svoje mjesto na njoj zauzeli i neki kino hitovi. U nastavku otkrij kojih to devet božićnih naslova definitivno trebaš pogledati - unatoč svim njihovim manama.

Možda vas zanima Plačeš li na tužne filmove? Znanstvenici kažu da ti je to super, evo zašto Rubrika Life&style Life&style

1. Luda božićna zvona (Jingle All the Way, 1996.)

Arnold Schwarzenegger kao zvijezda božićne komedije. Zvuči kao idealan uvod za po mnogima najbolji najgori božićni film svih vremena.

2. Kako preskočiti Božić (Christmas with the Kranks, 2004.)

Jedino što su Luther (Tim Allen) i Nora Krank (Jamie Lee Curtis) željeli je pobjeći dalje od Božića i božićnog duha. No, kako to obično biva, desilo se upravo suprotno. 

3. 12 dana za ljubav (12 Dates of Christmas, 2001.)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ova blagdanska romansa prati ženu po imenu Kate, koja je prisiljena iznova i iznova proživjeti Badnjak. Zvuči idealno, ali koja je loša strana? Na Badnjak odlazi na slijepo spoj koji iz prve ne prolazi dobro, ali ga je prisiljena ponovno proživjeti čak 12 puta.

4. Kako preživjeti Božić (Surviving Christmas, 2004.)

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Jesi li znala da je Ben Affleck jednom glumio u božićnom filmu? O da i to izvršnog direktora koji se uoči Božića našao sam te se odlučio vratiti u svoj nekadašnji dom i praznike proslaviti s nepoznatom obitelji koja ondje trenutačno živi.

Možda vas zanima Najromantičniji film godine “Last Christmas” uskoro je u kinima, a evo zbog čega je tako poseban! Rubrika Life&style Life&style

5. Odmor u lisicama (Holiday in Handcuffs, 2007)

Što se to dogodi kada mala vještica Sabrina otme slučajnog gosta u restoranu u kojem radi kako bi ga povela na obiteljsko blagdansko okupljanje otkriva romantična komedija "Odmor u Lisicama". 

6.Božićna želja (Wish for Christmas, 2016.)

 | Autor: Pinterest Pinterest

Nekoć "opasna djevojka" Gretchen Wieners, odrasla je i ima samo jednu stvarnu želju. Hoće li joj Djedica nju uistinu ostvariti možeš otkriti u ovoj romantičnoj komediji.

7. Bitka za Božić (Deck the Halls, 2006.)

   | Autor: imdb imdb

Matthew Broderick i Danny DeVito kao gorljivi susjedi u bitci oko najbolje božićne dekoracije - zvuči uistinu obećavajuće!

Možda vas zanima 'P.S. Volim te'! Jedna od najljepših ljubavnih priča dobila je svoj nastavak, a očekuje nas i novi film Rubrika Life&style Life&style

8. Četiri Božića (Four Christmases, 2008.)

Ni slavna glumačka postava koja uključuje zvijezde Reese Witherspoon i Vincea Vaughna nije uspjela spriječiti da se ovaj filma nađe na ovoj listi. 

9. Božićni princ (A Christmas Prince, 2017.)

Ljubitelji ove božićne romantične komedije koja se prikazuje na Netflixu priznaju da je ovaj film totalni klišej, ali mu jednostavno ne mogu odoljeti. A što je najbolje, ni ne trebaju budući da je film prerasta u mali serijal pa nas tako ove godine nas očekuje premijera trećeg nastavka nazvanog "Božićni princ i kraljevsko dijete"

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0