Life&style

Imaš li bebu ili uskoro očekuješ prinovu? Ove bi te vijesti iz dm-a mogle zanimati!

Nakon vedrih blagdana i rasplesanih prosinačkih dana, mnogi će se složiti kako siječanj dolazi kao hladan tuš

Kako bi u usnule siječanjske dane unio još malo blagdanske radosti, dm je odlučio razveseliti članove dm active beauty svijeta, roditelje male djece. Do 15. siječnja za kupovinu odabranih proizvoda za bebe i djecu, možeš dobiti deset puta viša bodova koji omogućuju značajne uštede. 

Posjetili smo obližnju dm-ovu prodavaonicu i izdvojili pet proizvoda dječjeg asortimana čija kupovina tijekom prve polovice siječnja donosi deseterostruke bodove:

1. Pampers pelene jer ne dopuštaju tekućini da se skuplja već je raspoređuju, zbog čega je suhoća površinskog sloja pelene zajamčena. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

2. Dude varalice među omiljenim su nezaobilaznim dječjim proizvodima. Različitih su oblika i veličina, a važno je znati kako su silikonske trajnije od onih od lateksa, a ortodontske sprječavaju deformaciju dječjih zubi. Za jedno i drugo pobrinule su se Avent Philips Soft dude varalice koje dolaze u pakiranju od dva komada. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

3. Blaga formula gela za kupanje za kosu i tijelo. Na dm-ovim policama pronaći ćeš Mixa Baby gel za kupanje bez sapuna za kosu i tijelo,  obogaćen uljem slatkog badema, a nahranit će i hidratizirati bebinu kožu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

4. Dječje bočice, poput babylove bočice širokog grla, olakšat će prelazak s prsa na bočicu i spriječiti gutanje zraka te time smanjiti pojavu dojenačkih kolika.

5. Zdrave kašice koje možeš pronaći u sklopu programa dječje hrane dmBio,  pripremljene su od vrhunskih, pažljivo probranih namirnica iz ekološkog uzgoja, a zadovoljit će osjetljiva dječja nepca. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na ove i još mnogo drugih proizvoda za bebe i djecu (osim igračka, slikovnica, odjeće te mliječne i specijalne formule) možeš ostvariti višestruke bodove, i to samo pod jednim uvjetom – ako si prethodno aktivirala/o odgovarajući kupon na active beauty portalu. Kupon možeš aktivirati nakon što se na portalu ulogiraš s podacima sa svoje nove active beauty kartice. Na portalu provjeri i ostale aktualne kupone, kao i trenutno stanje bodova. 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0