Life&style

Imamo pobjednicu! Evo tko putuje na Šri Lanku

Drage naše čitateljice, poslale ste nam tako puno odgovora u kojima ste maštovito objasnile zašto bi baš trebala biti ta osoba koju nagrađujemo putovanjem na Šri Lanku da smo pisma duuuugo iščitavali i vječali čiji odgovor je najbolji. Kofere neka pakira...

Ako slučajno netko ne zna (zapravo nemoguće, zar ne?) o čemu je riječ sredinom prosinca pred naše smo čitateljice postavili kreativni izazov, odgovoriti na pitanje kako bi ljudima na Šri Lanki objasnila što je to miss7? Zašto na Šri Lanki? Zato što je putovanje u tu daleku destinaciju bila i glavna nagrada čitateljici koja to najmaštovitije i najvjernije učini -  ona osvaja 7-dnevno nezaboravno putovanje za dvije osobe na ovaj prekrasan otok u Indijskom oceanu!

 | Autor: Getty Images Getty Images

Stiglo nam je stotine i stotine vaših odgovora, više njih je bilo tako dobrih da smo pobjednika morali izabrati između desetak onih koji su ušli u najuži izbor. A finale ovog velikog nagradnog natječaja poklopio se s još jednim lijepim događajem za miss7. Proglašenje smo dočekali s 200.000 fanova na Facebooku.

Kako bilo, na Šri Lanku putuje samo jedna. Dakako s osobom po njezinom izboru koja će joj raditi društvo. A njezino ime je... Valerija Vidović kojoj smo sretnu vijest javili u liveu na našem Facebooku.

A evo i njezinog odgovora na pitanje kako bi ljudima na Šri Lanki objasnila što je to miss7, odgovora koji joj je donio pobjedu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Miss7 je neka kombinacija mame, starije sestre i najbolje frendice. Pomalo je kao mama jer ti uvijek prenese neke savjete koje misliš da ti uopće ne trebaju, a kasnije se ispostavi da su ti baš dobro došli (umjesto "joooj mama mi je o tome pričala", pomisliš "jooj čitala sam o tome u miss7"). Poput starije sestre je jer je uvijek tu za tebe, bez puno osuđivanja - čak i ako si iznevjerila sebe, frendicu ili dečka, miss7 sigurno u arhivi ima članak koji će ti malo podići duh i pokazati ti kako nije sve tako sivo. A da ne spominjem fashion i make up savjete - svi koji imaju stariju sestru, većinu toga su naučili imitirajući nju, a oni koji nemaju nauče iz miss7 :) I na kraju, ali ne i manje bitno - miss7 je kao najbolja frendica koja će te uvijek držati u toku sa svime što se događa i iskreno ti reći sve o tebi. Miss7 će ti ispričati tračeve koji te zanimaju, ali istovremeno izbaciti nekoliko članaka u kojima ćeš se totalno naći! Plus, miss7 je uvijek tu da ti pomogne prijeći preko slomljena srca, a što drugo rade najbolje frendice nego to? Ukratko, miss7 je spoj onih žena bez kojih nijedna žena ne može kroz život. Kad ti nedostaje jedna takva, možeš prelistati miss7 i naći ćeš onaj odgovor koji si tražila!"

Čestitamo Valeriji! I napominjemo da smo odlučili podijeliti još nekoliko utješnih nagrada onima čiji odgovori su nas također oduševili. To su Ivana Curić, Ileana Kontić, Monika Bašić i Ana Pleić.

Photo: Getty Images

Komentari 0